Deja din 10 martie, Vine CHEFul! arata cum se poate îmbunătăți modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și conceperea meniurilor.
Chef Victor Melian, gazda emisiunii de la ProTV, a întâlnit feluri de mâncare preparate incorect, meniuri prea stufoase, produse care se aflau pe lista de prețuri dar nu și în frigiderele restaurantului. Fără să stea pe gânduri, a pus ordine în meniu, și-a luat tunica de bucătar și a demonstrat cu măiestrie modul de preparare al unor feluri de mâncare extrem de simplu de pregătit, dar spectaculoase prin gust și aspect.
„Cel mai complicat lucru este să faci ceva simplu. Mâncare gustoasă, service excelent, o atmosferă placută, un restaurant primitor și prețuri competitive. Împreună, toate acestea aduc succesul! Simplu, nu-i așa ?! ”, a spus Victor.
Fie că este un business de familie sau pur și simplu o afacere pornită de la o idee îndrăzneață, fiecare restaurant prezentat în emisiune are o poveste interesantă. Patronii îi povestesc Chef-ului Victor Melian toate momentele prin care au trecut, de la clipele de glorie când sala era plină, până la momentul în care au solicitat ajutorul echipei Vine CHEFul!, copleșiți de problemele cu care se confruntă, și niciunul nu va scăpa de observațiile și criticile acestuia. Spiritele se încing în momentul în care preparatele testate de Victor au ingrediente lipsă sau sunt complet greșite din punct de vedere al pregătirii.
Ajutat de o echipă de profesioniști, Chef Victor Melian repune pe picioare un business în doar patru zile - de la conceperea unui meniu complet nou, special gândit pentru a corespunde specificului restaurantului, la elemente decorative noi sau training în prepararea unor feluri de mâncare excepționale. Emisiunea se vede saptamanal, la ProTV.