Ea le-a declarat celor 2 DJ-i ProFM ca “vreau sa scriu o carte cu ceea ce fac eu in bucatarie, de la preparate simple pana la unele complexe si sa aprofundez cunostintele in domeniul culinar, sa descopar si sa invat cat mai multe culturi gastronomice si bineinteles sa urmez o scoala si sa iau o diploma”.
Si telespectatorii Stirilor ProTv au putut sa o urmareasca in aceasta dimineata in direct din studioul ProFM, Aida spunand ca nu are niciun plan deocamdata cu suma de 50.000 de Euro castigata la Masterchef si nici nu s-a hotarat daca ramane definitiv in Romania sau se intoarce in Italia. “Voi ramane in tara pe perioada verii si ma voi gandi pana in toamna ce voi face, dar, de exemplu, nu cred ca e o idee buna sa imi deschid o afacere, cum am mai fost intrebata pentru ca nu cunosc inca piata si mai am multe de descoperit in acest domeniu”.
Ea a povestit ca prima data a gatit la 10 ani, o ciorba pentru parintii ei, care a fost “un dezastru. Nimeni nu a mancat din ea, dar apoi am invatat sa gatesc din necesitate”, povestindu-le ascultatorilor ProFM ca exista un anumit fel de mancare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodata. In ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregatit la MasterChef, ea ar alege sa manance oricand…pizza!
Nici la Alarma ProFM, castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii nu a scapat de teste, singura diferenta fiind ca aici a lipsit presiunea, insa proba propusa de Gicu si Nicolai nu a fost usoara. “Noi ne-am gandit la perioada studentiei si la mancarea pe care ne-o pregateam in camin si cel mai bine ar fi sa aflam ce am putea prepara din ingrediente printre care se numara margarina, parizer, branza, pateu, iaurt, mustar, salata, rosii”, a spus Gicu, adaugand ca “ma astept ca Aida sa pregateasca pateu flambat cu reductie de cascaval”. Nu a fost cazul, ea a facut cateva sendvisuri delicioase si frumos aranjate.
Aida a povestit in PREMIERA la Alarma ProFM ce planuri are acum, dupa castigatoarea trofeului MasterChef! Vezi provocarea la care a fost supusa in studio!
