Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Știri

Feli

Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

loredana groza

Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva

Cele mai multe imagini pe care Loredana Groza le postează pe rețelele sociale nasc controverse. Solistei nu-i pasă de "furtunile" pe care le stârnește și continuă pe drumul ei. Se mândrește nu numai cu cariera de zeci de ani, dar și cu senzualitatea și puterea de seducție pe care o posedă.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!

Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a fost acuzată din nou că o copiază pe Kim Kardashian, fosta soție a rapperului, după ce a purtat o ținută nonconformistă.

laurentiu duta (2)

Laurențiu Duță, după 30 de ani de iubire cu Ianula: "Am o soție înțelegătoare. Am avut și perioade mai dificile în relație"

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est nu e împlinit numai pe plan profesional, căci și în viața privată îi merge foarte bine. Cântăreț și compozitor de succes, acesta se iubește de 30 de ani cu Ianula, cea care i-a devenit soție în urmă cu 16 ani.

Cristiana Oprea Alexia Parteni ERC 2024

Campionatul European de Raliuri, obiectiv clar pentru Cristiana Oprea în 2024

Cristiana Oprea, singura româncă pilot care a concurat atât în Campionatul European, cât și în cel Mondial de Raliuri, își pregătește motoarele pentru o nouă provocare în acest sezon competițional. Alături de copilotul ei, Alexia Parteni, Cristiana își propune să participe la cât mai multe etape din cele opt programate în Campionatul European de Raliuri FIA ERC 2024.

The 2022 Met Gala Celebrating

Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața

Gwen Stefani, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, a fost protagonista unui pictorial pentru revista Nylon, în cadrul căreia și-a etalat silueta de invidiat.

Amy Winehouse

Ce a vorbit Amy Winehouse cu un prieten, înainte de moartea tragică: „Nu credea că va prinde 28 de ani!”

Dale Davis, unul dintre prietenii regretatei cântărețe Amy Winehouse, a dezvăluit că a vorbit cu ea cu doar câteva ore înainte de a fi găsită moartă.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!