Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER BEBE REXHA - I GOT YOU

Thalia, în costum de baie la aproape 52 de ani. Imaginile au stârnit vâlvă printre fani: „Se vede obsesia ei pentru a fi slabă”

Thalia
Thalia, criticată pe rețelele sociale că folosește prea multe filtre

Thalia, celebra cântăreață mexicană va împlini 52 de ani la sfârșitul lunii august, dar continuă să fie într-o formă fizică de invidiat, după cum a dovedit în cel mai recent videoclip publicat pe rețelele sociale.

A fost preocupată mereu de aspectul fizic și a fost acuzată că a apelat la tot felul de intervenții pentru a se menține în formă, însă Thalia nu s-a lăsat afectată.

Citește și: Are 49 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, într-un body super decupat: ”Ești mai frumoasă ca niciodată!”

Cântăreața pare să fie într-o formă fizică de invidiat și pare să fie mândră de acest lucru, motiv pentru care s-a filmat etalându-și silueta într-un costum de baie minuscul, format din două piese.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, în imaginile postate pe rețelele sociale, Thalia apare îmbrăcată într-un costum de baie roz, format din două piese. Cântăreața râde și dansează în fața camerei de filmat, iar fanii n-au ezitat să reacționeze.

Citește și: Thalia, apostrofată că-și retușează pozele de pe Instagram în Photoshop: ”Ar trebui să încetezi să faci asta!”

„Siluetă de invidiat!”, „Tinerețe fără bătrânețe, Thalia. Arăți pe zi ce trece mai bine!”, „Thalia face parte din echipa Barbie!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani, în timp ce un altul n-a ezitat să nu o critice. „Întotdeauna a crezut că frumusețea înseamnă să fie slabă, iar obsesia ei pentru asta se vede în imaginile de mai sus. Arată ridicol dansând așa!”

Thalia a dezvăluit cum se menține în formă

Celebra actriță de telenovele se numără printre cele mai frumoase femei din lume, are o căsnicie fericită alături de mogulul Tommy Mottola și este mama a doi copii. Însă, Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei. Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi.

Cântăreața ține din când în când diete de detoxifiere pentru a elimina toxinele din corp. În fiecare zi, imediat cum se trezește bea un pahar cu lapte degresat, iar mesele ei sunt compuse din 60% legume și doar 40% proteine. În plus, și-a exclus complet din dietă carbohidrații.

Citește și: Thalia a descoperit elixirul tinereții. Actrița de telenovele, apariție provocatoare, la aproape 50 de ani

Thalia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a jucat în telenovelele de succes „Sărmana Maria”, „Maria Mercedes” sau „Marimar”. Ea s-a căsătorit cu Tommy, în decembrie 2000, iar de atunci susține că este foarte fericită. Pentru că mogulul este sufletul ei pereche, care o acceptă așa cum e. ”Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi. 

Galerie foto

Top citite
01 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
02 sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții
03 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
04 Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
05 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a fost fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo, acolo unde se relaxa într-o excursie alături de familie.

Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”