Bucuresti | 102,8FM ANDIA - RETROGRAD (DJ PROJECT)

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Courtney Love o critică pe Taylor Swift / Profimedia Images

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

Într-un interviu publicat de jurnaliștii de la „The Standard”, artista în vârstă de 59 de ani a mărturisit că detestă ideea de Swift.

„Taylor nu este importantă!”, a declarat artista care are în palmares 14 trofee Grammy: „Poate că reprezintă un spațiu sigur pentru fete și probabil că este Madonna de astăzi, dar ea nu este interesantă ca artistă”, a mai spus aceasta, potrivit Page Six.

Citește și: Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: “Nici nu s-a uitat la ea”. Imaginile sunt virale

Love a făcut declarația neașteptată în timp ce își promova noul serial - „Femeile lui Courtney Love” - în cadrul căruia vorbește despre reprezentantele sexului frumos din muzică care i-au modelat cariera.

După ce a criticat-o aspru pe interpreta piesei „Anti-Hero”, Love nu s-a ferit să-și exprime părerea despre Lana Del Rey, despre care a spus că „ar trebui să-și ia cu adevărat șapte ani pauză.”

„Nu mi-a plăcut Lana de când a făcut coverul după piesa lui John Denver. Până la „Take Me Home Country Roads” am crezut că este grozavă”, a mai spus ea.

Love a mărturisit, de asemenea, că nu îi place muzica celebrei cântărețe Madonna și a avut ceva de comentat și cu privire la Beyonce, care a devenit prima femeie de culoare care conduce clasamentul Top Country Albums după lansarea piesei „Cowboy Carter”.

Courtney Love

Courtney Love / Profimedia Images

Citește și: Taylor Swift și iubitul sportiv, săruturi și momente de tandrețe în văzul lumii, așa cum nu au făcut până acum. Nu le-a păsat de camere

„Îmi place ideea lui Beyonce de a intra în lumea country, unde femeile de culoare nu au avut acces. Ca și concept, da, îmi place, dar muzica ei, nu”, a mai spus artista.

Declarațiile ei nu au rămas, însă, fără reacții, unii dintre fanii lui Taylor Swift criticând-o dur: „Este geloasă, eu nici măcar nu o cunosc”, a scris cineva, în timp ce un alt utilizator a comentat: „Taylor este o artistă de talie mondială!”

„Courtney Love critică mereu femeile mai tinere și mai frumoase decât ea. Bunico, ar trebui să-ți găsești o ocupație”, „Peste 100 de ani, numele Courtney Love nu va mai reprezenta nimic”, „Nimeni nu va ști cine este”, au fost alte reacții.

Taylor Swift a devenit oficial miliardară

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

Cu o avere netă estimată acum la 1,1 miliarde de dolari, artista originară din Pennsylvania devine primul artist, bărbat sau femeie, care a depăşit pragul de zece cifre doar datorită veniturilor obţinute din muzica sa.

În mai puţin de un an, Taylor Swift şi-a văzut averea crescând cu 360 de milioane de dolari, în mare parte datorită efectelor economice ale turneului său grandios, cu 152 de concerte, "The Eras Tour". Potrivit mai multor estimări, "Eras" este pe cale să devină seria de concerte cu cele mai mari încasări din istoria muzicii.

Citește și: Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Turneul Eras, un mega-concert cu peste 40 de melodii, care se întinde pe aproape trei ore şi jumătate, a generat vânzări de bilete de peste 700 de milioane de dolari numai în SUA, potrivit Bloomberg - asta înainte de a include etapa internaţională cu 89 de date.

 

Galerie foto

 

 

 

Top citite
01 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
02 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
03 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
04 Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire
05 taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

taylor swift (5)
Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

Taylor Swift
Taylor Swift, artista cu cele mai mari vânzări la nivel global în 2023. O distincție pe care o primește pentru a patra oară

Taylor Swift a adăugat o nouă reușită pe lunga sa listă de premii, miercuri, când a fost desemnată artista cu cele mai mari vânzări muzicale pe plan global în 2023, o distincţie pe care a primit-o pentru a patra oară, a anunţat Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice, potrivit Reuters.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”