Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA BEBE REXHA - SATELITE

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024
Thalia, la gala Latin American Music Awards / Profimedia Images

Thalia, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, a deschis gala Latin American Music Awards cu piesa „Te Va a Doler”, un remix inclus pe noul album - „A Mucha Honra”, lansat vineri și a făcut furori pe tot parcursul ei, schimbând cinci ținute.

Timpul pare să stea în loc pentru Thalia și dovedește acest lucru cu fiecare apariție publică.

Prezentă la cea mai nouă ediție a Latin American Music Awards, artista a impresionat complet, întrucât a ales să-și etaleze silueta perfectă într-o salopetă ultra mulată, cu un umăr gol, pe care a accesorizat-o cu o fundă supradimensionată, dar și cu o pălărie pe măsură.

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Thalia, la gala Latin American Music Awards / Profimedia Images

Citește și: Thalia arată ireal în costum de baie la 52 de ani, dar nu toți fanii au fost cuceriți: "Atâtea filtre încât i-a dispărut buricul"

De asemenea, diva a urcat și pe scenă, unde a interpretat remixul piesei „Te Va a Doler” și a făcut din nou furori, întrucât a ales să poarte un body într-o nuanță metalizată.

Thalia, la gala Latin American Music Awards (8)

Thalia, la gala Latin American Music Awards / Profimedia Images

Șirul surprizelor nu s-a oprit aici, întrucât artista a mai schimbate alte două ținute, o rochie roșie, gradioasă, decorată cu pene, dar și o alta aurie.

Thalia, la gala Latin American Music Awards (4)

Thalia, la gala Latin American Music Awards / Profimedia Images

Citește și: Thalia și Tommy Mottola, mesaje emoționante pe rețelele sociale la aniversarea a 22 de ani de căsnicie:”Cea mai bună zi din viața mea!”

În cele din urmă, artista a mai îmbrăcat o rochie tip sirenă, decorată cu aplicații metalice în partea de sus și cu pene în cea de jos. „Accesoriul” vedetă a fost, însă, decolteul adânc.

Thalia, la gala Latin American Music Awards (7)

Thalia, la gala Latin American Music Awards / Profimedia Images

Thalia este căsătorită Tommy Mottola

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola acum mai bine de 20 de ani. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: "Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt", declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York. Tommy Mottola a mai fost căsătorit, vreme de cinci ani, cu Mariah Carey.

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați: ”Pari atât de tânără!”

Galerie foto

Top citite
01 thalia
Thalia arată ireal în costum de baie la 52 de ani, dar nu toți fanii au fost cuceriți: "Atâtea filtre încât i-a dispărut buricul"
02 Thalia
Thalia, în costum de baie la aproape 52 de ani. Imaginile au stârnit vâlvă printre fani: „Se vede obsesia ei pentru a fi slabă”
03 shakira, thalia
Shakira, într-o rochie minusculă, alături de spectaculoasa Thalia. Îmbrățișarea pe care fanii au așteptat-o: Sunteți cele mai frumoase!
04 Thalia și Tommy Mottola
Thalia și Tommy Mottola, mesaje emoționante pe rețelele sociale la aniversarea a 22 de ani de căsnicie:”Cea mai bună zi din viața mea!”
05 Thalia
A împlinit 50 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, imaginea perfecțiunii: ”Sunt în cea mai bună perioadă, mă simt împlinită și liberă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Thalia
În câteva luni împlinește 50 de ani, dar Thalia arată ca la 20. Revenire spectaculoasă în muzică și un look super senzual

În câteva luni ajunge la vârsta de 50 de ani, dar Thalia reușește să se mențină ca și cum ar avea 20. Talia de viespe, chipul fără riduri și picioarele subțiri o fac pe Thalia să arate ca pe vremea când a fost supranumită "regina telenovelelor".

Thalia
Are 49 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, într-un body super decupat: ”Ești mai frumoasă ca niciodată!”

Thalia, celebra cântăreață și actriță de telenovele, are aproape 50 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Thalia
Thalia, apostrofată că-și retușează pozele de pe Instagram în Photoshop: ”Ar trebui să încetezi să faci asta!”

Thalia, celebra actriță și cântăreață mexicană, este considerată una dintre cele mai frumoase femei și se mândrește cu o siluetă de invidiat deși are 49 de ani, însă aceasta este deseori criticată pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”