Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

nosfe si madalina cretan
Nosfe si soția lui, Mădălina / Foto: Facebook

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

În acest interval de timp, soția cunoscutului rapper și-a exprimat deschis durerea și dorul pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Mădălina Crețan păstrează în inima sa speranța că va găsi din nou puterea de a zâmbi și că soarele va străluci din nou în viața ei.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile”

Pe site-ul personal, www.sotiedeartist.ro, Mădălina Crețan a transmis un mesaj profund și emoționant. În acest text, ea își exprimă dorința de a redescoperi bucuria vieții și a iubirii, de a aprecia tot ce este frumos și de a se bucura de darurile pe care viața le oferă.

„Vreau să mă reîndrăgostesc! De viață, de speranță, de iubire, de frumos, de zâmbete colorate, de muzică, de filme, de povești cu prietenii, de o zi cu soare, de ploaie, de binele și de frumosul din oameni! Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! (...) Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri!”, a scris soția lui Nosfe pe site-ul său.

„Sunt sau nu puternică? To be or not to be! Who cares! Și cu puterea asta… vreau să fiu vulnerabilă, și sensibilă, și emotivă și cu sufletul pe tavă așa cum am fost mereu pentru că doar în energia asta simt că pot să dărâm ziduri și să simt emoții și fluturi în stomac! Sunt o visătoare și vreau să îmi amintesc asta ca să mă reîndrăgostesc! De mine și de tot ce am de oferit! Mie, vieții, oamenilor, lui Dumnezeu!  Vreau să mă reîndrăgostesc ca să îmi amintesc că viața e un dar, chiar dacă nu toate „cadourile” pe care le primim sunt mereu cele pe care ni le-am dorit! Și vreau să mă reîndrăgostesc de viață atât de tare încât să pot să molipsesc pe toată lumea din jurul meu!”, a mai adăugat Mădălina. 

Citește și: Soția lui Nosfe și-a pierdut contul de Instagram după ce mai mulți copii i-au dat report: „Nu prea sunt fericiți cu viața pe care o au”

Mădălina Crețan mărturisea în urmă cu câteva luni, când a realizat o expoziție în memoria soțului, Nosfe, că a trăit o dragoste profundă alături de artist. Ea îl consideră pe regretatul rapper „sufletul ei pereche”: „Ne-am iubit și ne iubim în continuare. Eu nu cred că o astfel de iubire are cum să se oprească așa….”.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West
Kanye West, pus la zid de un fost angajat: „A fluturat poze nud ale unei prietene în fața colegilor!” Ce acuzații i se mai aduc
02 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”
03 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
04 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
05 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 

Legendarul cântăreț Freddie Mercury urmează să revină pe scenă sub formă de hologramă, la 33 de ani de la tragica sa moarte. Solistul formației Queen s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA.

puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”

Puya se bucură de un succes uriaș atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artistul are o familie frumoasă alături de soția sa, Melinda. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei fetițe. Deși lucrurile merg foarte bine în familia lui, puțini sunt cei care știu că Puya are momente când nu se înțelege cu soacra lui. 

Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...