Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN YEARS & YEARS - 2015 - TAHE SHELTER

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

50 Cent/ Profimedia
50 Cent/ Profimedia

Fosta iubita a lui 50 Cent, Daphne Joy, l-a acuzat pe celebrul rapper de viol, abuz fizic și neglijență față de fiul lor, Sire, în vârstă de 11 ani. Ea a postat declarația joi pe platforma sa de Instagram, însă rapperul a negat vehement toate acuzațiile într-o declarație obținută de Daily Mail

Scandal a izbucnit la scurt timp după ce 50 Cent l-a criticat public pe rivalul său, Sean „Diddy” Combs, în contextul unui raid asupra proprietăților acestuia legat de o investigație privind traficul sexual. Frustrarea lui 50 Cent a fost amplificată de faptul că Joy a fost identificată ca fiind implicată într-un proces împotriva lui Diddy, acuzată de un fost angajat că ar fi fost implicată în traficul sexual. Joy a respins cu fermitate aceste acuzații, considerând-o o încercare de denigrare a imaginii sale.

Citește și: Fosta iubită a lui Jason Derulo și a lui 50 Cent a stârnit imaginația fanilor. S-a afișat într-o ținută complet transparentă

Ulterior, 50 Cent a pornit o acțiune legală pentru obținerea custodiei exclusive a fiului său, după ce Daphne Joy a fost implicată în procesul împotriva lui Diddy. Deranjată de acțiunea rapperului, Joy i-a aruncat cuvinte dure fostul ei partener într-un mesaj postat pe Instagram: „Să ne concentrăm asupra acțiunilor tale malefice de viol și abuz fizic. Nu mai ai nicio putere asupra mea. Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o pentru tine ca tată.”

„Curtis James Jackson, totul este o glumă pentru tine chiar și în momentul când siguranța noastră este compromisă. Știi doar să creezi haos în vieților oamenilor. Cum te-ai simți dacă Sire ar fi încătușat? Ne-am mutat în New York pentru a-ți oferi oportunitatea să fi un tată pentru fiul tău și l-ai văzut de 10 ori în cei doi ani în are a locuit la nici doi kilometri distanță de tine. M-am săturat să-i creez o imagine fiului nostru despre tine, pe care nici măcar nu o meriți”, a mai scris Daphne Joy.

Citește și: 50 Cent și-a decorat bradul de Crăciun cu pantofii fostei iubite 

Reprezentantul lui Jackson a emis o declarație negând acuzațiile, afirmând că acestea sunt o reacție la solicitarea sa pentru custodia exclusivă a fiului său. 

Daphne Joy, în vârstă de 37 de ani și 50 Cent au avut o relație între 2011 și di 2012 și custodia fiului lor, Sire, în vârstă de 11 ani.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
02 Kanye West
Kanye West, pus la zid de un fost angajat: „A fluturat poze nud ale unei prietene în fața colegilor!” Ce acuzații i se mai aduc
03 dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului
04 Snoop Dogg/ Profimedia
Anunțul făcut de Snoop Dogg care i-a luat pe fani prin surprindere. Rapperul își schimbă total viața
05 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
tupac
Tupac Shakur și-ar fi dorit să intre în politică. Dezvăluirile făcute de un coleg de trupă la 27 de ani de la moartea celebrului rapper

Tupac Shakur a fost ucis în urmă cu 27 de ani, iar acum, colegul de trupă al rapperului, E.D.I Mean, a dezvăluit care era cel mai mare vis al artistului. Potrivit acestuia, Tupac și-ar fi dorit să intre în politică, având o mulțime de idei despre cum va putea să schimbe America. 

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Kanye West, discuție tensionată cu Bianca Censori în mașină. Cum au fost surprinși artistul și soția sa

Kanye West și Bianca Censori au probleme în paradis? Rapperul, care a fost căsătorit cu Kim Kardashian, a fost surprins de paparazzi în timpul unei discuții aprinse cu Bianca Censori, alături de care are o căsnicie de cinci luni. 

Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame/ Profimedia
Rapperul american Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame. Cântărețul a fost ucis în urmă cu aproape treizeci de ani

Rapperul american Tupac Shakur, ucis în urmă cu aproape treizeci de ani, după o carieră pe cât de scurtă, pe atât de meteorică, a fost în sfârşit răsplătit miercuri cu o stea pe „Walk of Fame” de la Hollywood, scrie AFP.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...