Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT FAST BOY - FORGET YOU

Soția lui Nosfe și-a pierdut contul de Instagram după ce mai mulți copii i-au dat report: „Nu prea sunt fericiți cu viața pe care o au”

nosfe si madalina cretan
Nosfe si soția lui, Mădălina / Foto: Facebook

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a mai primit o lovitură după ce soțul său a murit. Aceasta și-a pierdut contul de Instagram, acolo unde a postat des mesaje emoționante despre soțul ei, dar și imagini cu ei pentru a-și alina dorul. Cu toate acestea, se pare că postările au deranjat câțiva internauți, asta pentru că Mădălina a primit report, iar pagina sa a fost închisă. 

Anunțul că soția lui Nosfe și-a pierdut contul de Instagram a fost făcut de Lu-K Beats, producătorul muzical al trupei Șatra Benz, pe rețelele de socializare. Cântărețul a declarat că este dezamăgit de ce se întâmplă, povestind totul în mediul online.

Citește și: Ce-și dorea soția lui Nosfe de ziua ei, în urmă cu trei luni. Mesajul ei e viral acum: ”Nu știu dacă doar eu plâng când văd asta!”

„Să ajungi să dai report la profilurile bune de Instagram doar de fun și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe și altor oameni nevinovați într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”, a scris artistul la InstaStory.

De asemenea, Lu-K Beats susține că mai mulți artiști care aveau la poza de profil poza cu Nosfe au rămas fără conturile de Instagram. Cântărețul este convins că mai mulți copii au dat report până conturile de Instagram au fost șterse.

Citește și: Cum au decurs ultimele ore din viața lui Nosfe. Unul dintre colegii de trupă: ”S-a dat jos de pe scenă, dar nu părea ceva grav!”

„Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil”, a mai mărturisit Lu-K Beats.

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, pe numele său real, Darius Crețan a murit pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Rapperul se întorsese de la un concert când a început să se simtă rău. Acesta și-a pierdut cunoștința în casa sa, iar soția lui a sunat de urgență la salvare. Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Darius Crețan era căsătorit cu Mădălina și aveau împreună o fetiță. 

Galerie foto

Top citite
01 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
02 nosfe si madalina cretan
Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile”
03 nosfe si madalina cretan (2)
Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea"
04 Nosfe și soția lui, Mădălina
Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la două luni de la moartea cântărețului: „Cu dorul vine și neputința”
05 Image1
LU-K BEATS, primele declarații după tragedie: „S-a mințit mult despre NOSFE”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
satra-benz-profm3
NOSFE era fericit înainte să moară? „Avea o familie incredibilă”

Lu-K Beats a venit La PROFM BY NIGHT, cu Venger, pentru a vorbi despre piese noi și despre moartea colegului sau de trupă și, totodată, prietenului său, Nosfe.

satra-benz-profm
EXCLUSIV: LU-K BEATS, primul play al urmatoarei piese SATRA BENZ - Prima zapada: „O poți asculta când ai nevoie de ea”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La PROFM BY NIGHT, cu Venger, artistul le-a dat fanilor și câteva secunde din piesa care se va lansa luna aceasta.

nosfe si sotia
Soția lui Nosfe, primul interviu după moartea artistului: "Mi-a spus de la începutul relației că nu credea că o să trăiască mult"

La jumătatea lui octombrie, vestea că Nosfe a murit a făcut înconjurul peisajului muzical românesc și l-a îmbrăcat în haine de doliu. În urma lui au rămas soția Mădălina și fiica lor. Acum, la aproape două luni de la nefericitul eveniment, partenera rapperului din trupa Șatra B.E.N.Z. a dat primul interviu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului:
Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului: "O greutate mi s-a ridicat de pe umeri"

Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului: "O greutate mi s-a ridicat de pe umeri"

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Viața unui cuplu care a decis să trăiască pe o barcă cu doi câini. Unde își fac patrupezii nevoile: „S-au adaptat mai repede decât noi”
Viața unui cuplu care a decis să trăiască pe o barcă cu doi câini. Unde își fac patrupezii nevoile: „S-au adaptat mai repede decât noi”

Viața unui cuplu care a decis să trăiască pe o barcă cu doi câini. Unde își fac patrupezii nevoile: „S-au adaptat mai repede decât noi”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT FOTO Vedeta care spunea acum trei ani ”Da, sunt grasă!” s-a transformat total! Imaginile care spun totul
FOTO Vedeta care spunea acum trei ani ”Da, sunt grasă!” s-a transformat total! Imaginile care spun totul
DIGI FM Motivul pentru care Mihai Mărgineanu și soția lui au fugit în Spania: Nici nu știi ce să zici: ”Mulți înainte” sau ”Săracii de ei”
Motivul pentru care Mihai Mărgineanu și soția lui au fugit în Spania: Nici nu știi ce să zici: ”Mulți înainte” sau ”Săracii de ei”