Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ZERB - OFF40 - MWAKI

Selena Gomez, mărturisiri despre prioritățile ei când vine vorba de viața sentimentală. Artista are o relație cu Benny Blanco

Selena Gomez is pretty in pink as she arrives at the SNL after party
Selena Gomez. Profimedia

Selena Gomez, celebra actriță și cântăreață în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit de curând că formează un cuplu cu producătorul muzical Benjamin Joseph Levin, cunoscut sub numele de Benny Blanco, iar acum a vorbit despre ceea ce contează pentru ea într-o relație.

Fără să-i dezvăluie numele iubitului ei, într-un interviu pentru Vogue Mexico, ea a mărturisit că respectul de sine și a sentimentelor celui de lângă tine sunt criterii pe care trebuie să le bifeze orice partener.

Citește și: “Scoate-ți implanturile din pomeți!” Ce a recunoscut Selena Gomez după ce o fană i-a reproșat că și-a schimbat aspectul

„Sincer, am început să fiu atrasă de un tip potrivit de persoană”, a spus cântăreața, care a adăugat: „Este foarte dificil să găsești pe cineva care să te asculte și să aibă grijă de tine, dar știu că atunci când se întâmplă, va fi minunat și tot ce-ți vei dori va fi să fie sănătos”.

Citește și: Selena Gomez, răvășitoare într-o fustă mini, la câteva zile după ce a dezvăluit că are un nou iubit. Artista e în culmea fericirii

De cât timp durează relația dintre Selena Gomez și Benny Blanco 

La scurt timp după ce artista în vârstă de 31 de ani a făcut publică o fotografie prin care confirmă faptul că se întâlnește cu producătorul muzical Benny Blanco, în vârstă de 35 de ani, ea a oferit o nouă reacție.

Potrivit jurnaliștilor de la People, cântăreața a reacționat pe un fanpage, în dreptul unui comentariu lăsat de un fan care i-a reproșat că este supărată pentru felul în care au reacționat prietenii ei virtuali cu privire la dezvăluirea relației. Ea a negat acest lucru, dar a dezvăluit că relația cu Benny durează deja de șase luni.

Selena Gomez, despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez, despre relația cu Benny Blanco / Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Citește și: Selena Gomez ar avea un nou iubit: „El este totul în inima mea!” Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o

„Nu sunt supărată. Sunt șase luni. Îmi voi apăra mereu prietenii, familia și fanii până când voi muri”, a scris ea.

De asemenea, Gomez nu a ratat ocazia de a-și arăta admirația pe care o are pentru Blanco: „E mai bun decât orice altă persoană cu care am fost. Vorbesc serios”.

Totodată, Selena Gmez a dezvăluit că Blanco s-a purtat foarte frumos cu ea și, într-o altă postare, îl numește „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat”.

Citește și: Selena Gomez încheie anul cu o spectaculoasă schimbare de look. „Ce aură, ce femeie!”, a scris stilistul ei

Potrivit People, Selena Gomez și Blanco au lucrat împreună la piesa „Single Soon”, iar în luna iulie, el a fost prezent la petrecerea dată de ziua ei.

Galerie foto

Top citite
01 selena gomez
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
04 *EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!
Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"
05 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Sore se bucură zilele acestea de o vacanță în Maldive. Nu a plecat singură în paradisul exotic, ci alături de fiica ei de 8 ani, Erin, dar și de iubit. În viața cântăreței a apărut un bărbat care i-a pus un zâmbet larg pe chip.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW David Duchovny din
David Duchovny din "Dosarele X", despre marea cumpănă din viața lui, când aproape și-a pierdut fiica: "Viața n-ar mai fi avut niciun sens"

David Duchovny din "Dosarele X", despre marea cumpănă din viața lui, când aproape și-a pierdut fiica: "Viața n-ar mai fi avut niciun sens"

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
DIGI SPORT Valentin Mihăilă: ”Ne-am despărțit, câinele a rămas!”. S-a afișat deja cu noua iubită
Valentin Mihăilă: ”Ne-am despărțit, câinele a rămas!”. S-a afișat deja cu noua iubită
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea