Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JP COOPER - SING IT WITH ME

Selena Gomez ar avea un nou iubit: „El este totul în inima mea!” Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o

Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez / Profimedia Images

Selena Gomez pare să traverseze o perioadă excelentă. Cântăreața nu doar că se bucură de succes cu videoclipul piesei „Single Soon”, pe care l-a lansat de curând, dar ar avea și un nou iubit.

Potrivit jurnaliștilor de la People, cântăreața a făcut publică o fotografie alb/negru, în care apare alături de un bărbat, despre care se spune că ar fi Benny Blanco, producătorul alături de care a lucrat pentru piesa „Single Soon”. 

Selena Gomez ar avea un nou iubit

Selena Gomez ar avea un nou iubit / Instagram

Imaginea inedită a fost distribuită pe un cont de Instagram care a adunat fani de-ai cântăreței Selena Gomez, care nu ar fi ezitat să comenteze acest subiect. Surpriza a venit, însă, că artista le-ar fi răspuns, potrivit sursei citate. 

Citește și: Selena Gomez încheie anul cu o spectaculoasă schimbare de look. „Ce aură, ce femeie!”, a scris stilistul ei

„El este totul în inima mea”, a scris artista într-un comentariu, adăugând: „Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Sfâșit”.

De asemenea, cântăreața i-ar fi răspuns și unui alt utilizator: „Da, este cea mai bună variantă pentru mine. Dintre toți cu care am fost. E adevărat”.

Potrivit People, Selena Gomez și Blanco au lucrat împreună la piesa „Single Soon”, iar în luna iulie, el a fost prezent la petrecerea dată de ziua ei.

Benny Blanco

Benny Blanco ar fi noul iubit al Selenei Gomez/ Profimedia Images

Citește și: Selfie de 15 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Taylor Swift și Selena Gomez. Fanii au reacționat în comentarii

De asemenea, în septembrie, artista a făcut public un videoclip pe TikTok în care poate fi auzită spunând: „Ghiciți cine are un iubit? Nu eu, dragilor. Stați liniștiți”.

Selena Gomez a fost supărată de comentariile legate de greutatea ei

Selena Gomez a recunoscut că a plâns din cauza comentariilor răutăcioase legate de greutatea ei, apărute pe rețelele sociale, în ciuda faptului că s-a portretizat drept o persoană care nu ține cont de astfel de lucruri: „Am mințit”, a spus ea într-un nou episod din seria de documentare„Dear...”, potrivit Daily Mail.

„Greutatea mea fluctuează constant din cauza anumitor medicamente pe care le iau. Și, evident, oamenii pur și simplu au criticat”, a explicat vedeta în vârstă de 30 de ani. „Parcă abia așteptau să găsească ceva care să mă doboare. De fapt, mi-a fost rușine că m-am îngrășat din cauza lupusului. Am mințit. Intram pe internet, urcam o poză cu mine și-mi spuneam: 'Nu contează. Nu mă va afecta ceea ce spui'. Dar în tot acest timp, stăteam în cameră postând și plângând pentru că nimeni nu merită să audă aceste lucruri.”

Citește și: Selena Gomez reacționează după ce mai mulți fani au comentat la un video că-i tremură mâinile

„Am susținut că nu mă deranjează, pentru că nu am vrut ca alte persoane care se confruntă cu situații similare să le fie rușine cum arată, de cine sunt și pe cine iubesc”, a continuat ea. „Este atât de nedrept. Nu cred că cineva merită să se simtă atât de mic”.

Ce crede Selena Gomez despre Bella Hadid: „Mi-aș dori să fiu ca ea”. Ambele au fost iubitele lui The Weeknd

Galerie foto

Top citite
01 selena gomez
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
04 *EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!
Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"
05 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Sore se bucură zilele acestea de o vacanță în Maldive. Nu a plecat singură în paradisul exotic, ci alături de fiica ei de 8 ani, Erin, dar și de iubit. În viața cântăreței a apărut un bărbat care i-a pus un zâmbet larg pe chip.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea