Bucuresti | 102,8FM AXWELL - DREAMER

Știri

Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei

Doja Cat a fost cât pe ce să aibă parte de un accident vestimentar la premiera „The Book Of Clarence” din Los Angeles. Artista a purtat o ținută provocatoare, care a pus-o în dificultate. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Andreea Bănică

Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Andreea Bănică a profitat de o escapadă cu familia și a făcut câteva poze care i-au dat gata pe admiratorii ei. Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu a ajuns la acest început de an în vreo destinație exotică, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a preferat să se relaxeze la noi în țară.

selena gomez

Selena Gomez strălucește de când iubește. A fost toată un zâmbet la Globurile de Aur, deși a ajuns pe lista divelor prost îmbrăcate

De mai bine de șase luni, Selena Gomez e îndrăgostită lulea de producătorul muzical Benny Blanco. Cei doi încă nu și-au făcut debutul în calitate de cuplu la un eveniment cu ștaif, iar Selena a apărut singură pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Michael Bolton

Michael Bolton a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Artistul: „Am primit diagnosticul înainte de Crăciun!”

Michael Bolton a declarat că se recuperează acasă după o operaţie reuşită, în perioada Crăciunului, de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie The Guardian.

Glamour Women of the Year 2023 Awards, New York, USA - 07 Nov 2023

Millie Bobby Brown, viitoarea noră a lui Jon Bon Jovi, imagini unice alături de fiul artistului. „Sunteți adorabili”

Millie Bobby Brown a marcat primul ei Revelion de la logodna cu fiul legendarului rocker Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi. Simpatica actriță din „Stranger Things” a postat pe rețelele sociale un montaj video cu imagini din anul ce tocmai s-a încheiat și pe care l-a petrecut alături de logodnicul ei.

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Ținuta în care a apărut Loredana Groza pe pârtie. Artista a strălucit ca un diamant: „Numai tu puteai să apari așa”

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și influente artiste din România, a bifat deja prima vacanță pe anul acesta, bucurându-se de câteva zile la munte. Ca de fiecare dată, celebra cântăreață îi ține la curent pe fanii săi și postează numeroase fotografii în care arată cum s-a distrat în vacanță, dar mai ales cum s-a îmbrăcat, fiind cunoscută pentru stilul său aparte. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!