liviu-teodorescu-Unele intrebari-header

Liviu Teodorescu -"Unele întrebări", a doua piesă a proiectului #LiTEMoments

Săptămâna trecută, Liviu Teodorescu a lansat piesa “Nu e treaba mea”, cea care deschide povestea alcatuită din patru episoade numit[ #LiTEMoments. În această săptămână, Liviu a venit cu a doua: "Unele întrebări".

"Unele intrebari" este al doilea moment al poveştii şi evidenţiază momentul în care temerile si fricile pe care femeia nu a putut să le lase în urmă nu o lasă să fie fericită în relaţia actuală. Ademenită de mirajul unei iubiri, evidenţiat în primul moment, "Nu e treaba mea", femeia alege să se implice într-o relaţie în care speră că va găsi ceea ce îi lipsea în cea de dinainte. Curiozitatea şi gelozia exagerată a femeii dăunează relaţiei, iar cel de-al treilea moment va dezvălui decizia acesteia de a părăsi pentru a nu fi ea cea părăsită.

 

Videoclipurile au fost filmate special în acelasi cadru pentru a lega vizual povestea construită din patru episoade şi reuşesc printr-o simplitate aparte să trezeasca emoţii puternice. Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, împreună cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri la aceeaşi oră, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului. 

Comentarii