liviu-teodorescu-header

Liviu Teodorescu a lansat “Nu e Treaba Mea”, prima piesa din proiectul #LiTEMoments

Nu e Treaba Mea deschide proiectul LiTEMoments ce contine patru piese inspirate din trairi reale, cu care se confrunta fiecare dintre noi la un moment dat, atunci cand orgoliul ajunge sa domine sentimentele.

Piesa evidenţiază ego-ul unui bărbat care este convins că iubeşte o femeie aflată într-o altă relaţie. Dominată de incertitudine şi atrasă de mirajul iubirii promise, femeia părăseşte relaţia existentă luând cu ea temerile şi fricile care nu o vor lăsa să fie fericită.

"#LiTEmoments este un proiect format din 4 etape core pot aparea intr-o relatie. Prima piesa, <<Nu e treaba mea>>, descrie momentul in care barbatul incearca sa o convinga pe femeie ca ii poate oferi mult mai mult decat i se ofera in relatia pe care aceasta o are deja. A doua piesa <<Unele Intrebari>> scoate in evidenta temerile si fricile pe care femeia nu a putut sa le lase in urma si care nu o las sa fie fericita in realtia actuala. Curiozitatea si gelozia exagerata a femeii dauneaza relatiei si, in cea de a treia piesa, aceasta paraseste relatia, ca sa nu fie ea cea parasita. A treia piesa, <<Prefa-te>> reprezinta momentul in care barbatul, dominat de orgoliu, o roaga pe femeie sa se prefaca inca o data ca are sentimente pentru el. <<Gandul Meu>>, a patra piesa il surprinde pe barbat in rolul de parasit. Femeia va ramane in mintea lui, nu neaparat in inima sa, demonstrand ca de fapt, nu a fost vorba de o iubire pura, ci doar despre o concurenta absurda si un orgoliu puternic. Relatia astfel construita este una fragila iar concluzia acesteia este ca minciuna te ajuta sa-ti atingi scopul pe termen scurt si te face sa pierzi totul la final.", a spus Liviu.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, împreună cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri la aceeasi oră, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului. 

Comentarii