Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - NOTA DE PLATA

Liviu Teodorescu și Iulia și-au botezat fetița. Imagini de la eveniment cu micuța Ecaterina: „Cea mai emoționantă zi”

Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fiicei sale/ Foto: Instagram
Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fiicei sale/ Foto: Instagram

Liviu Teodorescu și Iulia și-au botezat fetița în acest weekend. Cântărețul a fost extrem de emoționat și a publicat primele imagini de la eveniment pe rețelele de socializare, acolo unde a împărtășit un mesaj pentru toți fanii lui. 

Petrecerea dată în cinstea Ecaterinei a fost organizată în detaliu, iar Liviu cu Iulia s-au distrat pe cinste alături de familie și de prietenii apropiați. Primele imagini de la eveniment au fost făcute publice chiar de artist, care a susținut că a fost cel mai emoționant moment din viața lui. 

Citește și: Motivul care a dus la cearta dintre Liviu Teodorescu și Marius Moga. Compozitorul i-a fost mentor: „Devenise frustrant”

Cântărețul a optat pentru un look relaxat, în timp ce tânăra mămică a ales să poarte o rochie albastră care a impresionat pe toată lumea. La peste trei luni de la nașterea copilului său, Iulia arată cu adevărat superb. Are o siluetă perfectă, iar outfitul pe care l-a purtat la botezul fiicei sale a fost cu adevărat remarcabil, atrăgând atenția tuturor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a fost mesajul transmis de artist, pe contul său de Instagram.

Citește și: Momentul emoționant în care Liviu Teodorescu a fost anunțat că va deveni tătic: "Doi oameni care se iubesc mai aduc pe lume un suflet"

Liviu Teodorescu și Iulia au devenit părinți în luna iulie a acestui an. Artistul a povestit că este extrem de fericit în postura de tată și că, deși primele luni au fost obositoare, profită din plin de fiecare etapă a bebelușului. 

„Sunt un pic obosit, dar foarte fericit. (…) E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine. Prima noapte a fost foarte ușor. Mănâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne-au spus că este foarte cuminte”, a declarat Liviu Teodorescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
03 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

North West în noul videoclip al lui Kanye West/ Profimedia
North West, vedetă în noul videoclip al lui Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani a făcut furori cu versurile sale

North West a demonstrat că a moștenit talentul tatălui său celebru, făcându-și debutul în industria muzicală în cadrul celui mai recent videoclip lansat de Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani și-a cântat versurile cu patos și a cucerit publicul din mediul online. 

ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu se află în cea mai fericită perioadă din viața ei după ce a anunțat că este însărcinată. Artista va aduce pe lume un băiețel, iar acum ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în căutarea celui mai potrivit nume pentru bebelușul lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși