Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RARES - JUMATATE (NEW PW)

Selly: "După dreptul de a avea permis, e al doilea pe care l-am aşteptat"

Selly
Selly / Foto: Facebook

"Trebuie să te duci la vot. Ideea e să te duci la vot informat şi să vezi de unde iei informaţia. Voi vota în 26 mai. După dreptul de a avea permis, e al doilea pe care l-am aşteptat", a spus vloggerul care a transmis că niciodată nu va face campanie pentru cineva.

Mesajul său pentru tineri şi nu numai a fost: „Votul neinformat nu e democraţie”.

„Oamenii să voteze pentru idei, nu pentru cel care ţipă cel mai tare în dezbaterea electorală. Acum e un deranj ce se întâmplă în politică”, a declarat Şelly la Digi24.

El a spus că în dialogurile sale cu tinerii nu face politică, ci divertisment, dar a precizat că atacă şi subiecte mai serioase.

„Eu vorbesc cu tinerii, când am ocazia, am grijă să ating şi subiecte mai serioase”, a spus Selly.

El a subliniat că tinerii nu sunt complet deconectaţi la problemele politice actuale, dar că o problemă este că, la şcoală, nu li se explică niciodată cum funcţionează politica.

Întrebat dacă vrea să urmeze trendul tinerilor de seama sa care intenţionează să plece din România, el a răspuns că nu are această intenţie: „Am o bază aici, am succes aici, nu aş putea face treaba pe care o fac aici peste hotare”.

Citeşte continuarea articolului pe www.digi24.ro

 

Top citite
01 Selly/ Foto: Instagram
Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”
02 selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani
03 Smaranda și Selly
Smaranda, apariție într-un costum de baie îndrăzneț la brațul lui Selly. Vloggerul și-a dus iubita într-o vacanță de lux în Dubai
04 Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris/ Instagram
Smaranda Știrbu, fabuloasă într-o rochie cu decupaje și cu șliț adânc. Iubita lui Selly și-a impresionat fanii: „Cea mai frumoasă!”
05 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smaranda Știrbu
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

Să ai un iubit faimos nu e chiar așa de simplu pe cât ar crede lumea. Smaranda Știrbu știe cel mai bine asta, pentru că nu există zi în care să nu stârnească reacții în mediul online. 

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram
Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux

Selly se află în atenția publicului de mai bine de 10 ani, fiind idolul tinerilor. Vloggerul a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste trei milioane de urmăritori pe canalul de Youtube și două milioane pe contul de Instagram.

selly
Selly și-a cumpărat un apartament în Mamaia, dar alege să locuiască în chirie. Cum a motivat vloggerul investiția 

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, reușind să-și construiască un adevărat imperiu în mediul online de la o vârstă foarte fragedă. Tânărul originar din Craiova s-a mutat în București imediat după ce a terminat liceul, locuind, în prezent, în chirie. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI
O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI

O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI

FILM NOW Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor
Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM „Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”
„Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”