andra-for-hope-ateneul roman-header

Imagini unice de la concertul caritabil "Andra for Hope"! Andreea Esca a făcut duet cu Andra | VIDEO

Andra a susţinut un concert de colinde în beneficiul Hope and Homes for Children la Ateneul Român, pe 5 decembrie 2017. A fost un cadou de suflet pentru copiii din familiile nevoiaşe.

Artista a cântat alături de Orchestra Romanian Sinfonietta dirijată de Andrei Tudor. Banii adunați în urma acestui concert vor ajuta mai multe familii să își păstreze copiii alături și să nu îi abandoneze în orfelinate. "Sunt gata de “Andra For Hope”! a scris Andra pe Facebook înainte de eveniment.

Andra a mai postat şi un video de la "Andra for Hope". "Sub bagheta lui Andrei Tudor, Orchestra Romanian Sinfonietta a dat startul acestei seri magice", a mai scris artista.

 

La un moment dat, Andreea Esca a urcat pe scenă şi a cântat alături de Andra.

La finalul concerului, Andra le-a mulţumit celor s-au alăturat acestei campanii de suflet. "Alături de mine au urcat astăzi pe scena oameni minunaţi, talentaţi şi cu suflete mari. Le mulţumesc tuturor că au acceptat invitaţia mea de a face Crăciunul mai frumos pentru familii sărace." a scris Andra pe pagina oficială de Facebook. 

"Fie ca acest concert caritabil să schimbe cât mai multe destine. Dumnezeu ne ascultă colindele şi rugile!", a mai spus Andra la finalul evenimentului. 

MAI CITEŞTE: Cele mai tari imagini de la lansarea primului album Feli - "Eu sunt Feli"! Cum au fost surprinse Delia şi Andreea Esca

Comentarii