delia-andreea-esca-lansare-album-feli-header

Cele mai tari imagini de la lansarea primului album Feli - "Eu sunt Feli"

Feli a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, in cadrul unui eveniment impresionant si foarte emotionant, alaturi de peste 150 de invitati la Teatrul Metropolis si 180.000 de oameni live pe Facebook.

Primul album al artistei conţine şapte piese noi, dar si piese cunoscute deja publicului, printre care ultimul single, Acasă, Creioane colorate, Timpul sau Va urma.

„A fost o seară magică”, aşa cum o descrie chiar Feli. "În seara asta mi-am trăit visul cu ochii după 25 de ani. Nici nu puteam să îmi doresc să fac lansarea în alt loc. Mă aşteptam să fiu mai oficială, să fie lumea mai oficială, dar nu a fost aşa.Tot ce am făcut, am făcut din suflet. Chiar m-am simţit acasă. Sunt bucuroasă ca oamenii din sală sau de pe Facebook m-au văzut fix aşa cum sunt."

"Sunt foarte mândru de Feli şi de toată echipa HaHaHa Production” a mărturisit Smiley după concertul lui Feli. "Cred că a fost un concert foarte reuşit. Nici nu îmi imaginam altfel. Mi-am dorit ca oamenii să o cunoască aşa cum o ştim noi şi cred că primul pas a fost făcut cu dreptul. Feli este un artist complet, iar evoluţia ei în cei trei ani la HaHaHa Production a fost fabuloasă. În seara asta am fost impresionat, ştiam că are emotii mari, dar a ştiut cum să dozeze fiecare moment şi o oră jumătate de cântare a trecut fără să-mi dau seama”, a adăugat Smiley.

Piesa de suflet a artistei, Creioane colorate, a fost cântată de Feli împreună cu un cor de treizeci de copii - Bravissimo.

Feli a avut parte si de o surpriza: cele doua prietene din copilarie au venit la lansare ca sa ii fie alaturi si sa o felicite. „ Una dintre ele a venit special din Germania, iar cealalta de la Sibiu. Cea din Germania pleaca dimineata la aeroport, asa ca in noaptea asta o sa mergem la mine acasa si o sa stam la povesti si o sa depanam amintiri, o sa ne bucuram de momentul asta pe care il visam impreuna din copilarie”, povesteste Feli.

Andreea Esca, Delia, Connect-R, Horia Brenciu, Irina Rimes, Damian Drăghici, Sore, Lidia Buble, Giulia, Jean Gavril, Silviu Paşca, Jazzy Jo, Dorian, Noaptea Târziu, Like One, Paul Damixie sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali care au luat parte la concertul lui Feli.

MAI CITEŞTE: Feli a făcut-o pe Ramona să izbucnească în plâns, în direct la Dimineața Blană!

Comentarii