Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM KENYA GRACE - STRANGERS

Monica Gabor, din nou în România. Mesajul făcut public de fostul model: ”Ne revedem după patru ani!”

Monica Gabor, din nou in Romania

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulți ani, iar acum aceasta a venit în țară, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane dragi.

Monica Gabor a anunțat că se află în țară printr-un șir de Insta Story-uri. Astfel, aceasta a făcut publice mai multe imagini în care apare alături de câinele surorii ei Alina, dar și alături de prietene precum Diana Haidinger ori Mădălina Elena Apostol.

Citește și: Oana Roman, selfie într-un body mulat: “Nu trebuie să fii perfect și nici să trăiești după standardele nimănui”

”În sfârșit ne revedem după aproape patru ani” sau ”Prietenele mele iubite”, a scris Monica, în dreptul fotografiilor care surprind revederile cu prietenele ei. ”Jimmy, cățelul surorii mele Alina”, iar Monica a râs cu gura până la urechi, în poza cu patrupedul neliniștit.

De asemenea, Monica Gabor a ajuns chiar și la mormântul părinților ei.

”Veți fi iubiți mereu.”, a fost mesajul scris de aceasta pe o fotografie făcută la mormântul acestora.

Galerie foto

Cum a devenit cunoscută Monica Gabor

Monica Gabor, fostă Columbeanu, este un fost fotomodel român, care a devenit celebră după ce s-a căsătorit, la vârsta de 18 ani, cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Între cei doi era o diferență de vârstă de 31 de ani.

Nunta celor doi, care a avut loc pe 22 iulie 2006, Izvorani, unde Irinel Columbeanu are o vilă, a fost cel mai mediatizat eveniment monden al anului. Viața celor doi a fost subiectul unui reality-show, By Monica Columbeanu, difuzat de B1 TV.

Anna Lesko, cele mai amuzante imagini. Cântăreața le-a arătat fanilor ce face ca să se mențină în formă: ”Cam grea dieta!”

Monica și Irinel Columbeanu au împreună o fetiță, Irina, născută în anul 2007, însă patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

După divorț, Monica Gabor s-a stabilit în SUA (Statele Unite ale Americii), unde locuiește în prezent alături de Irina și soțul ei, omul de afaceri de origine chineză Mr. Pink.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
03 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
04 CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”
05 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

elena gheorghe
Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

A fost un weekend plin în familia Elenei Gheorghe, căci fratele ei, Costin, s-a însurat cu aleasa lui, Maria, femeia lângă care a regăsit iubirea după divorțul de mama fiicei lui. Solista și sora ei, Ana, alături de soții lor, au fost nașii tânărului cuplu. Vedeta a strălucit în trei ținute care au pus-o în evidență: două rochii lungi și roșii și una roz, scurtă, ca a unei păpuși Barbie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea