Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Mădălina Ghenea a cucerit internetul cu o nouă fotografie: „Tu faci lumea mult mai frumoasă”

Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Roma/ Profimedia
Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Roma/ Profimedia

Mădălina Ghenea continuă să fie în centrul atenției cu fiecare apariție. Actrița, originară din Slatină, a arătat uimitor pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Roma, iar imaginile postate pe contul său de Instagram i-au uimit pe fani. 

Recent, vedeta a fost prezentă la evenimentul din Italia, unde a strălucit îmbrăcată într-o rochie lungă, de un roșu intens, cu o trenă uriașă și decupaje în zona coapsei. Actrița și-a expus din nou silueta de invidiat și formele voluptoase, fiind în centrul atenție pe covorul roșu. Mădălina Ghenea și-a completat look-ul cu o pereche de sandale albe, cu bretele, iar detaliul rochiei, în formă de șarpe, i-a dat acesteia un aer de femeie seducătoare. 

Citește și: Mădălina Ghenea, apostrofată de fani după ce s-a filmat dansând în fața camerei, îmbrăcată în lenjerie: ”De ce faci astfel de clipuri?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii româncei nu s-au putut abține, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii, lăsându-i acesteia cele mai frumoase complimente: „Tu faci lumea mult mai frumoasă”/ „Doamne, ești minunată”/ „Cea ai frumoasă femeie din lume”/ „Ești superbă în orice ținută”. 

Ce mănâncă Mădălina Ghenea pentru a-și menține silueta

Conștientă că arată foarte bine, Mădălina Ghenea le-a împărtășit fanilor câteva dintre trucurile alimentare care o ajută să se mențină în formă.

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o rochie mini din piele, generos decoltată. Românca și-a arătat picioarele perfecte într-un selfie în oglindă

Românca originară din Slatina are un regim de la care nu se abate: nu mănâncă deloc pui și nimic care conține făină, sare sau zahăr. Nu bea alcool decât la ocazii speciale și nici cafea sau lapte. Rămâne fidelă apei și mâncărurilor gătite și nu se atinge de țigări. De două-trei ori pe lună își permite să bea un pahar cu alcool sau să mănânce un pic de carne, după cum ea însăși a mărturisit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu admiratorii ei.

Galerie foto

Top citite
01 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
02 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
03 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
04 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
05 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Mădălina Ghenea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o serie de poze în care apare în rochie de mireasă. Modelul originar din Slatina i-a lăsat puțin pe admiratori "să fiarbă", dar i-a lămurit rapid.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
DIGI FM Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea
Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea