Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT POST MALONE - CIRCLES

Lucrul care i-a legat pe Ed Sheeran și pe soția lui, Cherry Seaborn, pe viață. Artistul a dat tot din casă: „Avem o apropiere reală”

ed sheeran si cherry seaborn
Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn / Foto: Profimedia

Relația lui Ed Sheeran cu Cherry Seaborn este un model pentru multe cupluri, cei doi dând dovadă de respect, înțelegere și iubire. Chiar dacă au trăit o mulțime de momente frumoase, există totuși un lucru care i-a legat pe viață și care le-a întărit căsnicia. 

În cadrul unui interviu, Ed Sheeran, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că anul trecut a trăit alături de soția sa cea mai traumatizantă perioadă din viața lor, perioadă care i-a făcut să-și dea seama că se iubesc mai mult decât credeau. Artistul a povestit că în urmă cu 12 luni a trecut prin cele mai grele clipe atunci când a aflat că bunul său prieten, Jamal Edwards, a murit, iar soția sa, Cherry, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată cu al doilea copil.

Citește și: Ed Sheeran s-a confruntat cu tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu Justin Bieber și Shawn Mendes: „Mă consideram gras”

Ei au reușit să depășească cu bine aceste momente îngrozitoare, cântărețul dezvăluind că l-au adus mai aproape de Cherry, asta pentru că toată perioada și-au petrecut-o sprijinindu-se unul pe celălalt. 

„Tatăl meu mi-a spus un lucru înainte să mă căsătoresc: „Nu vei ști ce este dragostea și căsătoria adevărată până când nu se va ivi moartea și boala”. El mi-a spus asta pentru că a trecut prin același lucru cu mama mea. El a trebuit să lupte cu o boală gravă și mi-a spus că acest lucru i-a adus împreună și au format o legătură indestructibilă.”, a spus artistul. 

Artistul și soția lui, Cherry Seaborn, se iubesc de când erau adolescenți. S-au căsătorit în ianuarie 2019 și, între timp, au devenit părinții a două fetițe, Lyra Antarctica (doi ani) și Jupiter (9 luni). În timpul celei de-a doua sarcini, Cherry a fost diagnosticată cu o tumoră care nu putea fi operată sau tratată cât timp era gravidă. Nesiguranța, stresul și grijile i-au pus pe Ed și partenera lui într-o mare cumpănă.

Citește și: Ed Sheeran despre momentul când a renunțat la alcool, cu două luni înainte de a se naște Lyra: Beam mult

"La începutul lui 2022, mai multe evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și felul în care vedeam muzica și arta. Să scriu piese e terapia mea, mă ajută să dau un sens sentimentelor. Am scris fără să mă gândesc la cum vor ieși melodiile, am scris orice mi-a venit în minte. Așa s-a întâmplat că într-o săptămână am înlocuit munca mea de 10 ani cu cele mai adânci și negre gânduri. În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare care nu poate fi tratată decât după ce naște. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc. M-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate. Simțeam că mă înec", a transmis Ed Sheeran pe Instagram, în momentul în care și-a anunțat noul album, "Subtract", la care lucrează de 10 ani.

Galerie foto

Top citite
01 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
02 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
03 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
04 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
05 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Regizorul
Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
DIGI SPORT Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
DIGI FM Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România
Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România