fergie-header-splash

Dependenţa de droguri a dus-o pe Fergie la "psihoză și demență indusă chimic"

Fergie a făcut parte din trupa The Black Eyed Peas, dar viaţa ei nu a fost una fericită. Celebritatea a împins-o spre droguri, mai mult a fost dependentă de metamfetamină.

Fergie - pe numele său adevărat Stacey Ann Ferguson, a povestit în presa din Statele Unite problemele majore prin care a trecut. "Ajunsesem să sufăr de psihoză indusă chimic şi demenţă. Practic, aveam zilnic halucinaţii. A durat un an de zile până să scap de acel drog care-mi afecta creierul şi comportamentul. De altfel, abia după acel an substanţele chimice din creierul meu să revină la normal", a spus Fergie.

fergie-red-splash

foto Splash

Cel mai des avea halucinaţii legate de faptul că vedea albine şi iepuraşi. "L-a început am privit drogurile ca pe o sursă de distracţie, până când mi-am dat seama că nu e aşa deloc. A trebuit să revin la credinţa mea, puterea mea şi speranţa pentru ceva mai bun."

fergie-josh-duhamel-copil-splash

foto Splash

Fergie, PRIMELE DECLARAȚII după divorțul de soțul său, actorul Josh Duhamel

În acelaşi interviu, Fergie a vorbit şi de perioada de după divorţul de actorul Josh Duhamel. Cei doi s-au despărţit în luna septembrie, după opt ani de mariaj. "Tocmai mi-am lansat primul material solo după 11 ani. Ne-am gândit mult la binele copilului nostru înainte să luăm decizia de a divorţa. Îi mulţumesc Domnului pentru FaceTime! Pentru că atât Josh cât și cu mine lucrăm cu normă întreagă acum. Dacă eşti un părinte care lucrează cu normă întreagă, veți ști ce trăim. E greu și obositor, dar încercăm să ne asigurăm că băieţelul nostru nu simte nimic în jurul lui, ci doar dragostea".

the-black-eyed-peas-splash

foto Splash

Fergie nu a exclus să cânte din nou în trupa The Black Eyed Peas. Mai mult, a spus că formaţia nu s-a destrămat în mod oficial. "N-am părăsit niciodată The Black Eyed Peas. Nu ne-am rupt oficial, cred că suntem doar într-o pauză. Suntem o familie. Asta e pentru totdeauna", a mai adăugat Fergie.

MAI CITEŞTE: Rochia mulată cu care Fergie a impresionat la un eveniment caritabil

Comentarii