fergie

Fergie, PRIMELE DECLARAȚII după divorțul de soțul său, actorul Josh Duhamel

Săptămâna trecută, un nou divorț zguduia lumea muzicii, mai ales că Fergie și Josh Duhamel păreau genul acela de cuplu extrem de sudat, care nu s-ar fi despărțit niciodată. Adevărul însă era că Fergie și Josh erau separați de mai bine de 8 luni și abia așteptau să facă publică treaba asta, ca să scape de presiune.

„Cu dragoste și respect absolut am decis să ne separăm la începutul acestui an. Pentru a oferi familiei noastre cea mai bună ocazie de a ne adapta, am dorit să păstrăm această chestiune privată înainte de a împărtăși vestea cu publicul. Suntem și vom fi întotdeauna uniți pentru a ne sprijini reciproc și pentru a sprijini famiia noastră”, a fost declarația comună a celor doi foști soți, atunci când au făcut anunțul.

Mai apoi, Fergie a acordat un interviu revistei People, unde a decis să vorbească mai pe larg despre despărțirea de Josh.

„Sincer, lucrurile au devenit puțin cam ciudate între noi cu toate întrebările romantice. Suntem prieteni buni, ne iubim și ajunsesem într-un punct în care lucrurile păreau puțin ciudate – nu există momentul perfect pentru asta, așa că am decis să o facem acum.”

Cei doi au așteptat momentul perfect pentru a anunța separarea, pentru că au dorit ca fiul lor să aibă cât mai puțin de suferit.  „Am vrut doar să ne reglăm conturile în privat. Și școala lui Axl ne-a ajutat ca să putem coopera pentru binele fiului nostru, așa că Josh și eu am mers acolo de mai multe ori înainte de începerea școlii. Am învățat de la profesori și am văzut cum reacționează copilul nostru într-un grup de prieteni pe care-l cunoaște. Am ajuns să-i ajutăm și să le servim gustări și să le spălăm vasele, ne distram, ne coboram la mintea lor și citeam povestioare. ”, a mai spus Fergie în interviul acordat publicației People.

De altfel, în ultimele luni, Fergie nu a mai apărut în public cu Josh, iar vacanţele şi le-a petrecut alături de prieteni.

MAI CITEŞTE: Fergie are 42 de ani, dar arată ca o puştoaică! Imagini HOT din vacanţa în Hawaii

Comentarii