Bucuresti | 102,8FM VAMA - 2013 - PERFECT FARA TINE

Demi Lovato, cu sinceritate despre consumul de alcool, medicamente și droguri: "Am început pe la 12-13 ani"

Demi Lovato
Demi Lovato / Foto: Profimedia

În ultimii ani, Demi Lovato a început să mizeze pe cartea sincerității și a făcut tot felul de dezvăluiri care demonstrează că viața vedetelor și, mai ales, a copiilor care cresc în lumina reflectoarelor nu este deloc roz.

Zilele trecute, în cadrul unui podcast, cântăreața a mărturisit că la 12-13 ani a început să dezvolte o dependență de alcool și de opioide (medicamente pentru calmarea durerii-n.r.). "Am început să experimentez cu asta la 12-13 ani. Am avut un accident de mașină și mi-au fost prescrise opioide. Mama nu a crezut că ar trebui să pitească pastilele de fiica ei de 13 ani, dar la acel moment deja începusem să beau alcool. Fusesem batjocorită și căutam un mod de a scăpa de asta", și-a început Demi povestea. Aceasta a mai spus că, după un timp, mama ei a observat că pastilele dispăreau extrem de repede și a decis să le pună sub cheie.

Citește și: Demi Lovato are un nou iubit la aproape doi ani de când a pus capăt logodnei cu Max Ehrich. Cântăreața și-a găsit din nou fericirea

În adolescență, Lovato a băut mult, după cum ea însăși a dezvăluit. Prima băutură, o bere, a luat-o din frigiderul tatălui ei vitreg și a băut-o singură, așa cum a obișnuit apoi să facă deseori. La 17 ani a încercat cocaina, de care a devenit rapid dependentă, așa că la 18 ani avea nevoie deja de ajutor pentru a scăpa de abuzul de substanțe interzise.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Lovato, la un pas de moarte în 2018, când a trecut printr-o supradoză de droguri

În urmă cu un an, în documentarul ei, "Demi Lovato: Dancing with the Devil", artista și-a amintit de supradoza de droguridin 24 iulie 2018, în urma căreia a făcut trei atacuri cerebrale și unul de cord. Aceasta a declarat că a clacat și a izbucnit, în ciuda succesului de la vremea respectivă  — cu două piese în vârful clasamentelor și o nominalizare la Grammy.

"Am rămas cu leziuni ale creierului și încă tratez efectele și astăzi. Nu conduc mașina pentru că am probleme cu vederea… Întâmpin mari dificultăți când citesc. Am avut multe vieți, precum pisica mea. Acum sunt în a noua viață", a spus Demi.

Citește și: Demi Lovato, în costum de baie, în Maldive. Artista și-a serbat ziua de naștere. „Ne place când ai încredere în tine”

Galerie foto

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Top citite
01 DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”
02 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
03 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
04 2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage
Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”
05 Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears
Britney Spears, despre tatăl ei: „Era rău, îmi spunea să slăbesc!” Artista susține că Jamie obișnuia să bea până când era inconștient

Relația tumultuoasă dintre Britney Spears și tatăl ei se numără printre subiectele pe care artista le-a abordat în cartea de memorii - The Woman In Me - pe care urmează să o lanseze în curând. Astfel, în cadrul acesteia, cântăreața și-a aintit că bărbatul era foarte agresiv când consuma alcool și o critica pentru felul în care arată.

jamie spears si britney spears
Unde a ajuns tatăl lui Britney Spears după ce a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare. Apropiat: „E foarte supărată!”

Tatăl lui Britney Spears a ajuns să locuiască la fiica lui cea mică, Jamie, în casa proaspăt construită din Louisiana, după încă o încercare eșuată de a-și trata dependența de alcool, scrie Daily Mail.

Post Malone/ Profimedia
Post Malone adevărul despre consumul de droguri. Artistul a oferit cel mai sincer interviu: „Nu ar trebui să justific nimic nimănui”

Post Malone este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Cântărețul în vârstă de 28 de ani, care a devenit tată de curând, s-a deschis în cadrul unui interviu și a vorbit sincer despre toate curiozitățile fanilor despre ele. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”
Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit
A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”