private-jet-studio-header

Cum să pari bogat pe reţelele de socializare cu bani puţini

Fotografiile din insule exotice, din vacanţe, din faţa turnului Eiffel sau de prin Miami sunt deja istorie. Noua modă pe reţelele de socializare este să-ţi etalezi luxul, chiar dacă nu-l ai.

Adică poţi închiria luxul. Da, unii s-au gândit şi la asta, din perspectiva unei afaceri. Este una profitabilă. Dacă te-ai săturat să le vezi pe Ariana Grande, Rihanna, Justin Timberlake sau Justin Bieber plimbându-se cu avioane private, acum şi tu poţi arăta că te-ai ajuns. 

Să închieriezi un avion nu este la îndemâna oricui, de aceea s-a inventat low-cost-ul, însă în Rusia există o soluţie pentru cei care vor să "mimeze" o viaţă de lux.

Cei care vor să se laude cu un stil de viaţă luxos pe care nu şi-l permit, îl pot inchiria. Compania Private Jet Studio pune la dispoziţie un avion privat în care te lasă să-ţi faci fotografii contra cost.

Avionul nu se ridică de la sol, dar prietenii tăi virtuali nu ştiu acest lucru. Două ore de stat în avion te costă 244 de dolari, în care este inclus şi un fotograf. Dacă vrei video pentru Instragram, Facebook sau Snapchat, atunci te costă 434 de dolari. 

De asemenea, compania mai pune la dispoziţie şi o echipă de de machiaj, contra cost. Nu de alta, dar poate vrei să arăţi impecabil dacă tot "mimezi" luxul.

E o afacere şi pentru tine. Dacă aduni foarte mulţi followers cu aceste fotografii, poţi câştiga bani din postări. 

MAI CITEŞTE: Un celebru actor a aflat că fiica este lesbiană de pe Instagram

Comentarii