nelly-wow

Rapperul Nelly, acuzat de viol! Ce s-a întâmplat în autocarul cu care mergea în turneu

Nelly a fost arestat, vineri, 6 octombrie, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi violat-o, după un concert susținut lângă Seattle. Nelly se află în turneu cu formația Backstreet Boys și cu Florida Georgia Line.

Potrivit poliției din localitatea Auburn, artistul a fost reținut după ce, în jurul orei locale 03.48, o femeie a sunat la poliție, pentru a raporta un abuz sexual. Incidentul ar fi avut loc după un concert în localitatea Auburn, de lângă Seattle, în timp ce cântărețul, în vârstă de 42 de ani, se afla în turneu cu formația Backstreet Boys și cu Florida Georgia Line.

Femeia îl acuză pe rapper că ar fi violat-o în autocarul cu care aceștia merg în turneu și care era parcat, la acel moment, lângă un supermarket Walmart."Nu am fost pus sub acuzare, deci nu trebuie să plătesc o cauțiune. Am fost lăsat să plec; urmează o anchetă", a scris Nelly pe Twitter.

Totodată, artistul, al cărui nume real este Cornell Iral Haynes Jr., a mai scris pe rețeaua de socializare că acuzațiile  sunt false. "Sunt complet nevinovat. Sunt încrezător că, odată ce vor fi analizate faptele, se va dovedi că eu sunt victima acestor acuzații false", a mai spus artistul.

După ce iniţial a fost reţinut, Nelly a fost eliberat după câteva ore de audieri. Poliția a anunțat că ancheta în acest caz continuă.

Comentarii