Bucuresti | 102,8FM EVE - LET ME BLOW YOUR MIND

Post Malone, de nerecunoscut în timpul turneului din Australia. Rapperul a slăbit dramatic: „Mă îngrijorează”

Post Malone/ Profimedia
Post Malone/ Profimedia

Post Malone și-a surprins fanii în timpul turneului din Australia. Apariția rapperul pe scenă i-a lăsat pe toți plini de uimire, asta pentru că artistul a slăbit dramatic în ultimele luni. Deși pierderea din greutate i-a făcut pe fani să se îngrijoreze, tatăl rapperului a declarat că fiul său se află în „cea mai bună perioadă din punct de vedere fizic și mental”. 

Cântărețul în vârstă de 27 de ani a urcat marți pe scena din Sydney, Australia, iar apariția sa i-a lăsat pe fani plini de uimire. Rapperul a slăbit drastic, diferența fiind vizibilă cu ochiul liber, iar internauții nu s-au putut abține și și-au arătat îngrijorarea pe rețelele de socializare. 

Post Malone/ Profimedia

Post Malone/ Profimedia

Citește și: Post Malone a făcut un gest uimitor pentru doi fani în timpul concertului său din Tulsa: „Veți avea o fetiță”

„Sunt tare îngrijorat pentru că a slăbit atât de repede de la accident. Dar totuși e bine că are grijă de sănătatea lui. Sunt fericit pentru el.”, a scris unul dintre fani, în timp ce altul a spus: „Cred că a slăbit mult din cauza recuperării”. „Doamne, a slăbit foarte mult”, spune altul. „Sper cu adevărat că e bine. Unele mișcări mă îngrijorează”, a postat un fan pe rețelele de socializare, în timp ce altul i-a răspuns: „Cred că are anxietate. Și eu fac aceleași gesturi când sunt speriat. Sper că e bine”. 

Tatăl lui Post Malone, Rich, a lăsat un comentariu la unul din videoclipurile fiului său, liniștindu-i pe fanii acestuia: „E mai sănătos ca niciodată! Atât mental cât și fizic”. 

În luna octombrie 2022, rapperul american a fost spitalizat, în urma unei căzături de pe scenă, în timpul unui concert. „În turneu, de obicei mă trezesc în jurul orei 16:00, iar azi m-am trezit cu un trosnet pe partea dreaptă a corpului”, a scris artistul în vârstă de 27 de ani pe Twitter, când a anunţat anularea unui concert pe care urma să-l susţină la Boston.

Post Malone/ Profimedia

Post Malone/ Profimedia

„Mi-a fost aşa de bine seara trecută, dar azi m-am simțit atât de diferit. Îmi este foarte greu să respir şi simt un junghi ori de câte ori respir sau mă mişc. Acum suntem la spital, dar cu durerea asta nu pot să susţin spectacolul din seara asta”, a explicat artistul.

Citește și: Zâmbet de 1,6 milioane de dolari. Cum arată Post Malone după ce și-a pus fațete de diamant

Malone le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere după ce a căzut într-o deschizătură aflată pe scenă, în timpul unui concert la St. Louis, eveniment despre care a declarat că l-a „lăsat fără aer”. Deschizătura din podea trebuia să permită coborârea instrumentelor în zona inferioară a scenei. Medicii au intervenit şi i-au acordat îngrijiri medicale lui Post Malone, care a părăsit scena. 

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
05 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși