shakira-pique

Surpriză! Pique a cerut-o de soţie de Shakira? "Nu spun nu unei căsătorii"

Nimeni nu mai ştie dacă Shakira şi Pique mai formează un cuplu. Zilnic apar înformaţii în legătură cu problemele lor , dar ei neagă că s-ar fi despărţit.

Dacă până acum au vorbit prin purtătorii lor de cuvânt şi postări pe reţelele de socializare, cei doi au decis să iasă public cu declaraţii.  Într-un interviu acordat postului de televiziune Canale 5, Shakira a vorbit despre relaţia cu starul Barcelonei, Gerard Pique.

"Gerard mi-a schimbat viaţa în cei şase ani de când suntem împreună. Nu mi-aş fi imaginat că voi fi iubita unui fotbalist Niciodată! A fost o pedeapsă dulce a destinului. Eu şi Pique ne completăm şi ne asemănăm în multe aspecte. Suntem născuţi în aceeaşi zi şi suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Totuşi el e mai liniştit, iar eu mai dramatică. Eu simt că deja formăm o familie, e ca şi cum am fi căsătoriţi. Nu cred că e nevoie de nişte acte pentru a fi fericit şi a te simţi în familie. Nu spun nu unei căsătorii, dar nu e o prioritate pentru noi”, a mărturisit Shakira.

Astfel, cântăreaţa a pus capăt speculaţiilor că s-a despărţit de Pique. Totuşi, tabloidele din Spania continuă să susţină că cei doi nu mai formează un cuplu. 

MAI CITEŞTE: Telenovela continuă! Imaginile care spun totul în ce relaţii se află Shakira şi Pique

Comentarii