shakira-pique-octombrie-2017-2

Telenovela continuă! Imaginile care spun totul în ce relaţii se află Shakira şi Pique

În ultima perioadă, zilnic se vorbeşte despre relaţia dintre Shakira şi Pique. Într-o zi se despart, în alta se împacă, iar telenovela continuă cu noi şi noi episoade.

Au tot spus că relaţia lor continuă şi nu se pune problema unei despărţiri. Nimeni nu prea i-a crezut, mai ales că schimbările din viaţa lor duceam mai degrabă către o separare. Şi vorbim aici de faptul că Shakira se mutase din casa lui Pique, fotbalistul nu mai apărea la evenimentele mondne alături de cântăreaţa, comunicatele erau trimise de agenţii lor etc.

Toate speculaţiile au fost date de o parte de fotografiile cu cei doi de acum câteva zile. Erau împreună în maşină şi se plimbau prin Barcelona. Totuşi, Shakira părea îngrijorată, iar zâmbetul de altădată nu l-a mai afişat. 

Gerard Pique, jucătorul lui FC Barcelona, a asistat în această săptămână la repetiţiile pe care Shakira le face pentru turneul european. De altfel, a şi postat un filmuleţ pe Instragram.

O sursă apropiată cuplului a spus pentru US Weekly că cei doi nu s-au despărţit. Shakira şi Pique sunt împreună de aproape 7 ani. Ei au împreună doi copii. 

Comentarii