asa-aratau-in-copilarie-cele-mai-iubite-vedete-din-romania-antonia-andreea-banica-ruby-si-smiley-sunt

Asa aratau in copilarie cele mai iubite vedete din Romania. Antonia, Andreea Banica, Ruby si Smiley sunt...

Acum se numara printre cei mai iubiti artisti din showbizul autohton si sunt aplaudati la scena deschisa de o multime da fani, dar te-ai intrebat cum aratau in copilarie Smiley, Antonia, Ruby sau Andreea Banica?

Fara doar si poate, Antonia este indragita de publicul din Romania. Fiecare melodie lansata de ea ajunge hit si este fredonata de mii de oameni. Pana sa ajunga faimoasa, Antonia si-a petrecut o parte a vietii in SUA alaturi de familia sa, dar succesul si faima le-a cunoscut in Romania.  


Foto: Antonia

Desi se numara printre artistii tineri ce s-au lansat pe scena muzicala de putina vreme, Ruby a cucerit publicul prin aparitii hot si prin piesele lansate pana acum. Daca acum surprinde prin formele voluptoase si silueta de invidiat, in copilarie Ruby arata total diferit.


Foto: Ruby

Este si el de nerecunoscut in fotografiile din copilarie. Smiley, Andrei Tiberiu Maria a cunoscut succesul odata cu intrarea in trupa Simplu, iar de atunci cariera sa muzicala este intr-o continua ascensiune.


Foto: Smiley

Andreea Banica era o fetita scumpa si inocenta in copilarie, iar acum a devenit una dintre cele ma sexy si talentate cantarete de Romania. Ultima piesa lansata de ea, "In lipsa ta" face furori la radiourile din intreaga tara. 


Foto: Andreea Banica

Comentarii