Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN ARMIN VAN BUUREN - I NEED YOU

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

Cei doi artiști locuiesc din mai bine de cinci ani într-o vilă spectaculoasă din Pipera, un cartier din zona de nord a Bucureștiului. Deși nu-și doresc să se mute din Capitală, având o mulțime de proiecte aici, Antonia și Alex Velea nu au pierdut totuși oportunitatea de investiție și au cumpărat un apartament în zona de nord a stațiunii Mamaia. De asemenea, în complexul de lux cei doi vor fi vecini și cu alte celebrități, printre care vloggerul Selly, Codin Maticiuc și Inna. 

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram

Citește și: Antonia și Alex Velea sunt foarte stricți cu educația copiilor lor. Ce nu au voie să facă aceștia: „Le spunem NU de fiecare dată”

„Iubesc marea, așa că ne-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly (Andrei Șelaru), Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc”, a spus Antonia într-o filmare pe Instagram.

Antonia nu a arătat imagini cu noul apartament, nu a spus dacă acesta este finalizat, și nici care este prețul proprietății. 

Selly și-a cumpărat un apartament în Mamaia, dar alege să locuiască în chirie

Anul trecut, Selly le-a dezvăluit fanilor săi că a achiziționat un apartament imens, într-un complex rezidențial din Mamaia, la etajul 13. Deși consideră proprietatea de lux o adevărată investiție, Selly alege să locuiască în continuare cu chirie în Capitală. 

Vloggerul a explicat că apartamentul, care are 102 metri pătrați și se află la etajul 13 al unui complex rezidențial din stațiunea Mamaia, este o oportunitate de business, mai degrabă decât o casă în care să locuiască. 

Citește și: Selly are cheltuieli de milionar: "Am o viață destul de plictisitoare, nimeni nu s-ar gândi că aș cheltui atât de mult"

„Încă locuiesc unde locuiam cu chirie și sunt foarte mulțumit, însă am cumpărat un apartament ca o investiție. Încă nu m-am decis care să fie destinația. Dacă să-l țin pentru mine sau dacă să-l dau în regim hotelier, însă nu o să fie apartamentul în care o să locuiesc, pentru că eu locuiesc în București, dar eu consider că am făcut o investiție foarte bună și sunt foarte happy pentru că, în sfârșit, mi-am cumpărat prima mea proprietate. Am cumpărat un apartament la mare, la Mamaia, e o vedere pe lateral cumva la mare, datorită acestui lucru vezi și apusul și răsăritul. Este un apartament foarte frumos, la etajul 13, într-un bloc care este acum în construcție, dar pot să spun că este un apartament de 102 metri pătrați de suprafață construită, are un balcon foarte generos, are vedere la mare și o să fie predat la finalul anului 2024, deci mai durează până este predat, dar proiectul este foarte interesant. Consider că am făcut o investiție foarte bună”, a declarat Selly.

Galerie foto

Top citite
01 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
02 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
03 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
04 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, irezistibilă într-o ținută din dantelă: „Cred că Alex Velea e foarte fericit!”

Celebra cântăreață, Antonia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie îndrăzneață postată de Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcată în lenjerie intimă, artista s-a lăsat fotografiată într-o atmosferă senzuală și plină de romantism.

antonia
Antonia, într-o pijama din satin provocatoare. Decolteul artistei nu a putut trece neobservat: „Te-aș expune la Luvru”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din industria muzicală din România. Iubita lui Alex Velea reușește să surprindă cu trăsăturile sale superbe, iar fotografiile provocatoare publicate pe rețelele de socializare strâng adesea zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...