Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă

ruby
Ruby / Foto: Facebook

Ruby a stârnit multe comentarii în ultima perioadă, după ce a încetat să mai posteze imagini cu iubitul ei, dansatorul Robert Andrei. Deși mulți au susținut că cei doi s-au despărțit, artista a rupt tăcerea și a oferit o declarație prin care își justifică alegerea. 

Într-un interviu pentru Viva!, cântăreața a explicat care sunt motivele pentru care a ales să nu mai facă publice imagini cu partenerul ei.

Citește și: Cum a reacționat Ruby după ce fanii au speculat că este însărcinată: „Grasă și frumoasă”

„Îmi doresc foarte mult să păstrez viața personală… personală. Astfel încât să nu-mi fie afectată în vreun fel viața personală de ceea ce fac public”, a mărturisit artista.

În ceea ce privește planurile de nuntă, ea a mărturisit că nu se grăbește, iar în acest moment vrea să se concentreze pe carieră.

Citește și: Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”

„Nu mă grăbesc, am o familie destul de mare pe care o am în grijă. Pas cu pas… Sunt foarte focusată și îmi doresc foarte mult să evoluez profesional, sunt binecuvântată cu frățiorul meu, pe care îl iubesc într-un fel de necuprins. Și nu lipsește dragostea din viața mea. Când vrea Dumnezeu să fie va fi…”, a mai mărturisit artista, conform sursei citate.

Ce spunea artista despre ideea de a deveni mamă

În urmă cu doi ani, artista a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește și spunea că nu se grăbește nici să facă nuntă, nici să devină mamă. 

"Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu și suntem foarte bine așa. De ce să ne legăm la cap fără să ne doară? Nu prea discutăm despre asta (despre căsătorie -n.r.), suntem amândoi copii. Avem câini, pisici de crescut", a spus Ruby pentru impact.ro când a fost întrebată dacă se vede măritată în curând.

Citește și: Cum se îmbracă Ruby atunci când merge în club. Extravaganța o definește pe celebra artistă: „Mă uimești de fiecare dată”

ruby si iubitul

Ruby și Robert Adrian sunt împreună de 10 ani. / Foto: arhivă personală

Cântăreața nu se grăbește nici să devină mamă, deși bunica ei, care locuiește alături de ea, și-ar dori foarte tare să o vadă cu un copil. "Îi mai merge gura, dar să zică mersi că îi are pe frații mei care sunt mai mici și sunt foarte dulci, sunt niște nepoței perfecți", a mai spus Ruby.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco

Selena Gomez e super îndrăgostită de Benny Blanco și se simte foarte bine în relația cu producătorul muzical, spun prietenii ei apropiați. În decembrie 2023, cântăreața confirma noua iubire pe care o trăia deja de câteva luni.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...