Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de ziua ei de naștere de la Grigor Dimitrov. Românca a împlinit 36 de ani

madalina ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea împlinește astăzi vârsta de 36 de ani și se bucură de atenția tuturor, atât a celor apropriați, cât și a fanilor din mediul online. Modelul, care s-a stabilit în Italia în urmă cu mai mulți ani, a primit multe urări din partea celor care o apreciază, însă iubitul ei, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, i-a transmis un mesaj cu totul și cu totul special. 

Actrița, originară din Slatina, și-a început ziua aniversară cu un zbor cu avionul privat și a terminat-o cu un răsfăț pe cinste la un spa, unde a făcut o baie cu spumă. Unul dintre mesajele pe care Mădălina le-a distribuit pe contul său de Instagram a fost cel al iubitului ei, Grigor Dimitrov, care a postat o fotografie cu aceasta în timp ce stătea într-o piscină. 

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o ținută sumară pe rețelele de socializare. Cum a reacționat tenismenul Grigor Dimitrov când a văzut-o

„Sărbătorita mea!”, a transmis Grigor Dimitrov pe Instagram, cu ocazia aniversării iubitei sale.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

Cu doar câteva ore înainte de ziua ei de naștere, Mădălina Ghenea a postat pe rețeaua de socializare un mesaj în care a trecut în revistă câteva lucruri care s-au întâmplat în viața ei în ultima perioadă. A început galeria de imagini cu o poză "hot", în care apare zâmbind, pe acoperișul unei clădiri, la o ședință foto în lenjerie intimă.

madalina ghenea in lenjerie intima

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Modelul a participat și la o gală specială, unde a primit și un premiu, mulțumindu-i iubitului ei pentru faptul că a fost alături de ea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie, sub duș. Actrița i-a impresionat pe fani: „Ești pur și simplu irezistibilă”

„Au mai rămas doar câteva ore până la ziua mea de naștere …8.8. Știu că sunt nașpa pe Instagram, dar sunt oarecum mândră de câteva lucruri mici care s-au întâmplat în ultima vreme și bineînțeles că am întârziat foarte mult să împărtășesc acest lucru cu voi. În primul rând acest premiu uimitor primit pe aceeași scenă unde inspirația mea pentru totdeauna, singura și unica Sophia Loren, a primit unul @marateale @nicolatimpone. Deși am citit în ziare că am fost fotografiată în Maratea într-un fel de vacanță, ei bine, „vacanța” a durat doar 20 de ore în care abia am dormit, am mâncat totuși multă mâncare bună, s-au făcut o mulțime de poze cu și fără acordul nostru, am dat interviuri și am participat la ceremonia de premiere. Motivul pentru care arătăm destul de obosiți în fotografii este pentru că am călătorit 15 ore pentru a ajunge acolo și 25 pentru a pleca de acolo. Trebuie să-i mulțumesc acestei ființe umane incredibile și ridicol de frumoase @grigordimitrov pentru că a călătorit cu mine și, de asemenea, pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer cam zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea.

Galerie foto

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
02 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
03 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
05 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”