Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Știri

Kanye West și Bianca Censori

Până ieri ieșea îmbrăcată sumar, azi, acoperită total. Soția lui Kanye West, în haină de blană și o pălărie enormă asortată

Dacă în 2023 a bifat apariții care mai de care mai controversate, din cauză că era mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, acum, Bianca Censori a schimbat foaia. De fapt, cel care e în spatele schimbării este chiar soțul ei, Kanye West, care-i dictează orice mișcare publică.

Lora

Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul și a dezvăluit cum arată inelul primit

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat mândră inelul primit.

CRBL

CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

Elie Saab : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024

Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris

Jennifer Lopez s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra sa. Artista americană a captat atenția tuturor la un now show de modă din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris.

Rita Ora

Rita Ora, spectaculoasă într-o rochie transparentă, mulată pe corp. Artista se mândrește cu o siluetă de invidiat

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, Rita Ora s-a făcut remarcată de curând, când s-a aflat în Paris în timp ce se desfășura la Săptămâna Haute Couture.

selena gomez

Selena Gomez, despre schimbările prin care a trecut silueta ei în 10 ani: "Azi am realizat că nu voi mai arăta niciodată așa"

Selena Gomez vrea să mizeze pe cartea sincerității în relația cu fanii ei. Tocmai de aceea, artista a postat două imagini care o arată în costum de baie, la 10 ani distanță, și a comentat pe baza schimbărilor prin care a trecut corpul ei.

Ultimele știri

dana marijuana

Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Elvis Presley/ Profimedia

Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț

Sophie Turner și Taylor Swift

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

Anna Lesko

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată ziua, ea mă inspiră!”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!