Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER SOFIA REYES - OFF40 - COBARDE

Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris

Elie Saab : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024
Jennifer Lopez. Paris. 2024. Getty Images

Jennifer Lopez s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra sa. Artista americană a captat atenția tuturor la un now show de modă din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris.

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a purtat o rochie verde deschis, foarte decoltată, la care a asortat o „pelerină” florală, ținută special creată pentru ea de designerul Elie Saab.

Galerie foto

 

Jennifer și-a coafat părul în bucle largi, prinzându-l lejer cu o fundă de catifea verde, și a optat pentru un machiaj care i-a pus în evidență ochii.

Elie Saab : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024

Jennifer Lopez. Paris. 2024. Profimedia

Elie Saab show, Outside Arrivals, Spring Summer 2024, Haute Couture Fashion Week, Paris, France - 24 Jan 2024

Jennifer Lopez. Paris. 2024. Profimedia

Rochia ei a fost în stilul celor prezentate la show-ul Elie Saab Haute Couture 2024, creații fluide și în tonuri pastel.

La începutul săptămânii, actrița din „Marry Me”, a mers la prezentarea casei de modă Schiaparelli, unde a purtat o ținută inedită, cu o jachetă realizată din petale de flori.

Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie albumul "This Is Me.... Now"

Primul ei disc de studio din ultimii aproape zece ani va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista.

Este un album îngemănat cu cel lansat în 2002, "This Is Me... Then", care include hituri precum "Jenny From The Block" şi este considerat unul dintre cele mai bune produse ale artistei.

Potrivit unui comunicat al casei sale de discuri, albumul a fost scris şi produs de Lopez şi Roget Chayed, alături de Angel Lopez, Jeff "Gitty" Gitelman, HitBoy, Tay Keith şi INK, printre alţii, şi combină stilul R&B, sonorităţi pop contemporane şi ritmuri de hip-hop pentru a crea "cel mai onest şi mai personal album al lui Lopez de până în prezent".

Albumul va fi asociat cu un film cu acelaşi titlu, regizat de Dave Meyers, "o reimaginare muzicală şi vizuală, narativă, intimă, meditativă, sexy, fantastică şi extrem de amuzantă a vieţii sale amoroase aflate sub lupa publicului".

"Este, în cele din urmă, o odă sinceră adusă drumului parcurs de JL către autovindecare şi credinţei eterne în finalurile de basm", se subliniază în comunicat în legătură cu semnificaţia acestui film, promovat chiar de Jennifer Lopez, căsătorită mai întâi cu actorul şi cântăreţul Mark Anthony, apoi cu actorul şi regizorul Ben Affleck.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare, actriţă, creatoare de modă şi femeie de afaceri, Lopez (născută la New York, în 1969) şi-a început cariera muzicală în 1999 cu albumul "On The 6", după ce anterior se impusese în filme precum "Selena", în care a interpretat-o pe diva latino cu acelaşi nume.

Până la cel de-al optulea şi cel mai recent album al său, "A.K.A." (2014), artista şi-a clădit o discografie solidă, susţinută de hituri precum "If You Had My Love", "I'm Real" sau "Let's Get Loud", dar şi de concerte memorabile, dintre care s-a remarcat spectacolul din pauza finalei Superbowl din 2020, când a urcat pe scenă alături de Shakira.

Top citite
01 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista
02 Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios "This Is Me...Now: A Love Story"
Jennifer Lopez vorbește despre relația cu Affleck în filmul „This Is Me...Now: A Love Story”: Nu ştiu cât de confortabil se simte el
03 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
04 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, cu părul ud și abdomenul cu pătrățele la vedere, în cel mai nou clip. În costum de baie pe marginea piscinei și sub duș
05 Jennifer Lopez shows fans her 'JLo Beauty' holiday make up edit 2023
Jennifer Lopez, cu abdomenul de fier la vedere, în St. Barts. Artista își petrece vacanța la plajă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jlo (25)
Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza atenției pe care presa le-a acordat-o pe parcursul primei lor logodne. JLO și actorul din „Gone Girl” s-au despărțit în 2004, însă în 2021 au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, căsătorindu-se anul următor.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, primul album din ultimii 10 ani. "This is Me Now", odă pentru căutarea iubirii adevărate, lansat la pachet cu un film

Jennifer Lopez va lansa în 16 februarie mult-aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista.

jennifer lopez
Jennifer Lopez, în colanți mulați și un tricou cu vedere la abdomenul "de fier", într-o zi în care nu a lipsit de la sală

Jennifer Lopez merge aproape zilnic la sala de sport sau de dans și asta se vede pe corpul ei lucrat. J.Lo, una dintre vedetele preferate ale paparazzilor din California, le-a oferit din nou acestora o ocazie să o pozeze.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...