shakira-pique-header

Shakira și Pique s-au certat rău într-un restaurant din Barcelona. Shakira a izbucnit în lacrimi

Shakira și Pique trec prin momente dificile. Deși în ultimele luni au încercat să arate că nu se întâmplă nimic între ei, zvonurile privind o criză între celebra cântăreață columbiană și fotbalistul catalan au luat amploare.

Cei doi au avut o ceartă în public, mai precis într-un restaurant din Barcelona. Potrivit revistei Cuore, cuplul a fost văzut discutând aprins în restaurant în fața celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan. Clienții restaurantului au asistat la ceartă și au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene.

pique-fereala-splash

foto Splash

Shakira, care ajunsese înainte împreună cu copii, era supărată pe jucătorul de la FC Barcelona pentru că întârziase și venise prost dispus. Cântăreața i-a făcut mai multe reproșuri în timp ce au mâncat și a ridicat de câteva ori glasul. Potrivit mărturiilor celor prezenți, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă și să se certe cu Pique. Sportivul, evident jenat, i-a atras atenția să nu facă o scenă în public și în fața copiilor, dar nu a reușit să o calmeze.

Aceste zvonuri intervin într-un moment dificil pentru artistă, care și-a suspendat recent turneul "El dorado World Tour" din cauza unor probleme la corzile vocale. "Sunt foarte tristă pentru ca nu pot respecta datele acestui concert", mărturisise ea, exprimându-și încrederea că dacă va urma sfaturile medicilor se va putea recupera curând.

VIRAL! MESAJUL unui moldovean pentru Shakira după ce a aflat că se desparte de Pique

La toate acestea se adaugă și implicarea cântăreței în scandalul "Paradise Papers", documente care au dezvăluit mecanismele de optimizare fiscală de care beneficiază unele dintre cele mai influente celebrități și companii mondiale.

Shakira este în mijlocul unui imens scandal, după ce a ascuns zeci de milioane de euro într-un offshore

Comentarii