Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Thalia, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, a deschis gala Latin American Music Awards cu piesa „Te Va a Doler”, un remix inclus pe noul album - „A Mucha Honra”, lansat vineri și a făcut furori pe tot parcursul ei, schimbând cinci ținute.

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Camila Cabello a făcut tot posibilul pentru a trece neobservată pe străzile din Los Angeles. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Selly, în vârstă de 23 de ani, este în prezent cel mai urmărit vlogger din România, având o comunitate de peste 3 milioane de abonați. Însă, succesul său nu se limitează doar la mediul online, fiind implicat în diverse proiecte, printre care lansarea de filme și rolul de producător al unui festival de muzică.

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Feli Donose a luat prin surprindere pe toată lumea când a decis să ia o pauză de la cariera muzicală. Anu trecut, artista în vârstă de 37 de ani a renunțat la aparițiile publice și nu a mai lansat nicio melodie, însă acum a revenit în industrie și a explicat motivul pentru care a ales să „dispară” pentru o perioadă.

Ultimele știri

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!