Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu ALEX IONESCU (A.I.) RAY DALTON - TRN - ALL WE GOT

Știri

Rosalia și Jeremy Allen White

Rosalia și noua senzație de la Hollywood, Jeremy Allen White, pozați în ipostaze de îndrăgostiți. El e divorțat, ea a rupt o logodnă

Rosalia, una dintre cântărețele internaționale cu un show și un vibe aparte, se bucură de câțiva ani de o popularitate în creștere. Tocmai această popularitate a făcut-o să petreacă mai puțin timp în Spania natală și mai mult la Hollywood, unde înregistrează, are întâlniri cu diverși producători, apariții tv, dar, mai nou, tot acolo a găsit și dragostea.

nicole cherry

Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista în vârstă de 25 de ani se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, având o fiică de doi ani, Anastasia. Recent, cântăreața a mărturisit că nu exclude ideea de a mai avea un copil, însă acum nu se simte pregătită să fac acest pas.

Dua Lipa

Dua Lipa, ca o divă pe covorul roșu, și-a asortat rochia mulată cu noua culoare a părului. E nelipsită de la galele de la Hollywood

Dua Lipa a început anul în forță. Aceasta răspunde prezent la toate galele importante de la Hollywood. După implicarea ei în filmul "Barbie", în care a apărut în rol de sirenă, dar și ca interpretă a piesei "Dance the Night", artista de 28 de ani a primit tot mai multe invitații la evenimente.

oana radu (3)

Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu am să o defăimez vreodată!”

După luni la rând de speculații privind divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cei doi au recunoscut că s-au separat, iar acum fostul soț al artistei a făcut noi declarații.

VMA Awards 2023 - ARRIVALS

Selena Gomez, ironizată după ce a anunțat că renunță la social media: „Poate crede că pauza este când îți închizi aplicația!”

Selena Gomez a fost ironizată de fani după ce a anunțat că va renunța la rețelele sociale „o vreme”, dar a revenit după doar 24 de ore.

dua lipa

Dua Lipa are un nou iubit, la o lună de când s-a despărțit de fostul Ritei Ora. "Sunt înnebuniți unul după celălalt"

La începutul lunii decembrie s-a aflat că Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora, după o relație de opt luni. Iată că noul an a adus-o în brațele unui nou partener. La propriu, căci artista de 28 de ani a fost surprinsă în timp ce dansa romantic, îmbrățișată cu un actor aflat pe val.

iuliana beregoi

A plecat la schi, dar a pozat în costum de baie printre nămeți. La 19 ani, Iuliana Beregoi a început să-și afișeze și partea senzuală

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai populare soliste în rândul tinerei generații, și-a petrecut vacanța de început de an la munte. Nu a plecat într-o destinație exotică, la căldură, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a ales Alpii Francezi pentru a schia.

Ultimele știri

Reprezentantul Elveției, Nemo, a câștigat la Eurovision 2024/ Profimedia

Piesa câștigătoare Eurovision 2024. Nemo a primit 591 de puncte

Emily Goldberg/ Foto: Instagram

Fosta iubită a lui Avicii a murit, la șase ani de la moartea DJ-ului suedez. Emily Goldberg avea 34 de ani

Alex Ionescu (AI) in studioul PROFM

Primul DJ cu inteligenta artificială va avea emisiune săptămânală la ProFM

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Jennifer Lopez la Met Gala 2024

Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!