Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC WILL SMITH - 1997 - MEN IN BLACK

Știri

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Dua Lipa and Callum Turner can’t keep their hands off of each other during date night in LA as couple CONFIRM hot new romance!

O nouă poveste de dragoste la Hollywood. Dua Lipa se iubește cu actorul Callum Turner. Săruturi pasionale pe balconul unui restaurant

Dua Lipa trăiește o nouă poveste de dragoste. Starul pop se iubește cu actorul Callum Turner. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional pe balconul unui restaurant, după o cină romantică la Hollywood.

Ariana Grande releases her 'yes, and?' music video

Când va fi lansat noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, primul din ultimii patru ani

Primul album înregistrat de Ariana Grande în ultimii patru ani se va intitula "Eternal Sunshine" şi va fi lansat pe 8 martie 2024, a anunţat artista americană printr-o serie de mesaje distribuite pe reţelele sociale, care includ noi imagini realizate în timpul unei sesiuni foto recente, informează Variety.

Kanye West

Capriciu inexplicabil. Kanye West și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan care l-au costat 850.000 de dolari

O nouă găselniță a lu Kanye West i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Rapperul de 46 de ani a vrut un zâmbet aparte. Nu și-a făcut albire sau implanturi, ci a ales o metodă neconvențională de a ieși în evidență. Și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan.

Andreea Banica

Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”

Cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, Andreea Bănică se bucură de o mare popularitate în țara noastră și are o comunitate uriașă de fani, mai ales pe platformele de socializare. Fiind extrem de activă online, artista a dezvăluit recent motivul pentru care utilizează filtrele de înfrumusețare pe Instagram.

Delia

Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

Ultimele știri

Reprezentantul Elveției, Nemo, a câștigat la Eurovision 2024/ Profimedia

Piesa câștigătoare Eurovision 2024. Nemo a primit 591 de puncte

Emily Goldberg/ Foto: Instagram

Fosta iubită a lui Avicii a murit, la șase ani de la moartea DJ-ului suedez. Emily Goldberg avea 34 de ani

Alex Ionescu (AI) in studioul PROFM

Primul DJ cu inteligenta artificială va avea emisiune săptămânală la ProFM

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Jennifer Lopez la Met Gala 2024

Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!