Prezentatori

ProFM aduce Media Music Awards la București

Ediția de anul acesta Media Music Awards, singurele premii muzicale din România bazate pe difuzarile reale radio si tv, va avea loc pe 3 octombrie, pentru prima dată la București, în ParkLake Shopping Center.

ProFM este radioul care sustine evenimentul si te asteapta la intalnirea cu peste 30 de artisti de top ai Romaniei. 

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artişti care au dominat topurile în ultimul an, precum şi multe vedete din showbizul autohton.   Astfel, în cadrul galei Media Music Awards vor fi premiaţi artiştii care au avut cele mai multe difuzări la radio şi la TV, precum şi vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. 

PRO FM te asteapta pe 3 octombrie, incepand cu ora 18.00, la Parklake Shopping Center si te vrea aproape de artistii tai preferati. Ce zici de o experienta VIP in care sa vezi show-ul chiar de langa artistii tai preferati? Cine stie? Poate-ti faci selfie-uri sau instastory-uri cu ei. Intra pe http://concurs.profm.ro/media-music-awards/, completeaza formularul de concurs si stai pe frecventele Pro FM ca sa afli daca ai program VIP, marti seara.  

Andra, Connect-R , Alina Eremia, Lidia Buble, Irina Rimes, Feli, Randi, Jo, Lora, Liviu Teodorescu, What's up  si multi altii vor concerta intr-un super show cu intrare libere pe scena Media Music Awards 2017.

Dorian Popa si Alina Eremia vor prezenta cea mai importanta seara a muzicii romanesti pe 3 octombrie, incepand cu ora 18 la Parklake Shopping Center in Bucuresti .

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de Digimobil.