Bucuresti | 102,8FM SABRINA CARPENTER - ESPRESSO

„What The Fun”, cu Drăcea, Ralu și Bogdan, revine din 04 septembrie la PROFM

wtfun

„What The Fun”, matinalul prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu, revine din 04 septembrie în grila PROFM și aduce experiența dimineților începute cu zâmbetul până la urechi.

În acest nou sezon, „What The Fun” va avea efectul unei cafele bune de dimineața: îi asculți și te trezești instant. Va fi, cu alte cuvinte, „un matinal solubil 3 în 1”, care va asigura energia ascultătorilor pentru tot restul zilei. Drăcea, Ralu și Bogdan vor fi la program de luni până vineri, de la ora 07:00 la 10:00, pregătiți cu glume bune, concursuri și premii tari, rubrici amuzante și cei mai awesome invitați.

Bogdan Drăcea a intrat în echipa ProFM anul trecut, fiind cel mai nou dintre matinali. În stilul caracteristic, le transmite ascultătorilor „să se aștepte la neașteptat”. „E anul nostru, o să avem invitați de marcă, surprize și… tigri”, glumește Drăcea.

Raluca Cojocaru se declară entuziasmată de încă un sezon de WTFun. „Ascultătorii WTFun să se aștepte toamna asta la o doză mult mai savuroasă de Drăcea, Ralu și Bogdan. Ne întoarcem mai odihniți (încă sper asta), mai concentrați, mai asumați, dar la fel de zăpăciți și de prietenoși precum ne-au cunoscut ascultătorii PROFM până acum”, transmite Raluca, explicând și ce i-a inspirat să revină ca „un matinal solubil 3 în 1”. „Ne-am regăsit în acest matinal solubil, ascultabil, iubibil și plăcubil 3 în 1 pentru că vrem să punem accent pe fiecare latură personală a noastră: fun autentic - Drăcea, smartness & life tips - Bogdan, emoție & positivity - Ralu. Dar și pentru că vrem ca matinalul nostru să le aducă oamenilor de acasă informații utile, umor premium și emoție. Câte o felie din tot ce trebuie să cuprindă un început de zi excelent”, a spus DJ-ul PROFM.

Bogdan Ciudoiu a debutat la radio încă din perioada liceului, tot la PROFM, mai precis, la PROFM SCHOOL. Despre noul sezon WTFun, Bogdan spune că ascultătorii trebuie se aștepte la „un Drăcea neglumit, o Ralu nerâsă și un Bogdan nevorbit! Ați fost avertizați! Lăsând gluma la o parte, avem multe povești din vacanță, poftă mare de cafea și un dor de ascultători cum nu s-a mai văzut. Adăugăm aici și super-concursuri și mai multe auziți din 04 septembrie, la PROFM”.

Despre revenirea ca „un matinal solubil 3 în 1”, Ciudoiu a explicat: „Ideea s-a născut în momentul în care ne-a spus un ascultător că suntem cafeaua de care are nevoie în fiecare dimineață. Asta pe lângă faptul că lui Drăcea îi spun mereu fetele că e fierbinte. Și prin fete mă refer la una singură. Te pupăm, tanti Carmen!”.

În luna septembrie a anului trecut, PROFM lansa „What The Fun”, un matinal care promitea energie și vibe bun pentru ascultători. În primul an de existență, WTFun  a găzduit concursuri funny, invitați awesome din industrie și starea de bine a fost nelipsită. 

Pentru dimineți bune, pentru momente pline de energie, pentru distracție, PROFM rămâne OPEN RADIO. 


 
Despre PROFM
PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului DIGI din 2015. Grupul deține inclusiv posturile radio Digi FM, Digi24 FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Top citite
01 A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!
02 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
03 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
04 raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare
05 Adriana Armanu
Cum ne percep ceilalți în funcție de luna nașterii. Numerologul Adriana Armanu: „Cam stăm drepți în fața acestor oameni!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stire
Vara asta asculți Matinalul Lejer de Vară cu Liza și Ionuț!

De luni, la PROFM începe Matinalul Lejer de Vară.

Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce

PROFM te duce la cele mai tari evenimente, festivaluri și concerte din Europa.

fabius
10 sfaturi pentru o viață sănătoasă de la Fabius Antal, specialist în wellbeing

Fabius Antal, specialist în Wellbeing, a intrat în direct la What The Fun și le-a dat ascultătorilor cele mai importante 10 sfaturi pentru o viață sănătoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ
"Nu știu să folosesc filtre. Sunt așa cum sunt". Anca Țurcașiu, în costum de baie la 54 de ani, rămâne tot Miss Litoral

"Nu știu să folosesc filtre. Sunt așa cum sunt". Anca Țurcașiu, în costum de baie la 54 de ani, rămâne tot Miss Litoral

FILM NOW TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn
TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn

TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn

DIGI WORLD Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer
Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer

Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer

DIGI ANIMAL WORLD VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi:
VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi: "Un miracol că suntem în viață"

VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi: "Un miracol că suntem în viață"

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 VIDEO Un copil de 3 ani s-a înecat într-o piscină din Deltă, înconjurat de adulți. Camerele de supraveghere au surprins momentul
VIDEO Un copil de 3 ani s-a înecat într-o piscină din Deltă, înconjurat de adulți. Camerele de supraveghere au surprins momentul
DIGI SPORT FOTO
FOTO "De la cornere la cărămizi": cândva plătit cu peste 500.000€ pe lună, acum a ajuns să lucreze pe șantier!
DIGI FM Incident la o nuntă din judeţul Iaşi. Interpreta Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit cu palma un alt solist: „A dat programul peste cap!”
Incident la o nuntă din judeţul Iaşi. Interpreta Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit cu palma un alt solist: „A dat programul peste cap!”