Bucuresti | 102,8FM AKON - RIGHT NOW

Wyclef Jean candideaza la presedentie in Haiti!

wyclef-jean-candideaza-la-presedentie-in-haiti

Ziarul canadian Le Droit a raportat ca Jean inca nu si-a confirmat campania, dar a intocmit toate hartiile necesare pentru a candida la alegerile din 28 noiembrie.

Wyclef Jean s-a nascut in Haiti si recent s-a implicat foarte mult in problemele interne ale tarii mai ales in perioada dezastrelor provocate de cutremure si uragane.

In 2004 a lansat un album in Haitian Creole numit Sak Pasa Presents: Welcome to Haiti (Creole 101) si in 2005 a pornit Fundatia Yele Haiti.

Aceasta fundatie asigura mii de burse pentru copii din Haiti si are planuri sa construiasca mai multe scoli. Totusi, fundatia a fost criticata pentru diverse acuzatii de coruptie si o lipsa de transparenta politica.

'Angajamentul lui Wyclef fata de tara si tineret nu cunoaste limite si va ramane intotdeauna cel mai mare suporter al ei, indiferent daca va face sau nu parte din guvern', a declarat un purtator de cuvant al artistului.

Top citite
01 Kanye West et Kim Kardashian reçus par le president d'Ouganda Yoweri Museveni
Cadoul ciudat pe care Kim Kardashian și Kanye West i l-au făcut președintelui Ugandei
02 naughty-boy-all-or-nothing-cover
Muzică nouă | Naughty Boy feat. RAY BLK & Wyclef Jean - "All Or Nothing" (Audio)
03 pamela-anderson-masca-splash
Pamela Anderson a dezvăluit cum a încercat s-o cucerească Vladimir Putin
04 trump-melania-casa-alba
Fotografia cu Trump şi Melania din Biroul Oval care a stârnit hohote de râs
05 crbl-in-direct-la-profm-vreau-sa-fiu-dj-pentru-o-zi-la-cotroceni
CRBL in direct la proFM : 'Vreau sa fiu DJ pentru o zi la Cotroceni!'
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
audio-o-noua-melodie-lauryn-hill-repercussions
[AUDIO] O noua melodie Lauryn Hill, Repercussions!

video-ultima-fitza-chinezii-si-au-tras-club-cu-numele-obama
[VIDEO] ULTIMA FITZA! Chinezii si-au tras club cu numele OBAMA!

video-johnny-depp-canta-la-chitara-pentru-sinistratii-din-haiti
[VIDEO] Johnny Depp canta la chitara pentru sinistratii din Haiti

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
DIGI FM Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea
Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea