Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Voltaj are Cel Mai Tare Hit Romanesc din ultimii 15 Ani! Vezi cele mai tari 15 piese in 15 Ani de Top!

voltaj-are-cel-mai-tare-hit-romanesc-din-ultimii-15-ani-vezi-cele-mai-tari-15-piese-in-15-ani-de-top

La inceputul acestei luni ProFM si MTV au supus la vot doua sute de videoclipuri ale celor mai tari piese romanesti din ultimii 15 ani!

De la Talisman la B.U.G. Mafia, Andre, Inna, DJ Project, Class, O-Zone, Akcent, 3 Sud Est, Anda Adam sau Parazitii, cei mai importanti artisti romani au fost prezenti in pagina noastra de concurs.

Dupa trei saptamani de votare, Voltaj a castigat in campania 15 Ani de Top cu piesa "20", strangand 9154 voturi, urmati spre surprinderea tuturor de DJ Boros cu "Dozatorul".

Toate videoclipurile care au facut parte din acest concurs, indiferent de cate voturi au strans, vor ramane disponibile in pagina de concurs.

Tot in cursul acestei zile vom anunta si numele celui sau celei care a castigat premiul pus la bataie: un XBox 360 si jocul Guitar Hero Aerosmith!

Vezi pe MTV.RO cele mai tari 15 piese din 15 Ani de Top!

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 calin goia
Cum a făcut primii bani Călin Goia de la Voltaj: "Voiam să plec la mare". Acum se bucură de succes cu mai multe afaceri
02 voltaj
„1 Mai Nebun": Voltaj lansează un single vesel care pune în prim plan distracția și buna dispoziție
03 calin
Ce ascunde Călin de la VOLTAJ în bibliotecă? I #DimineataBlana
04 voltaj1
Voltaj lansează „OM”, un îndemn către solidaritate | OFFICIAL VIDEO
05 foto concurs moga-bass-yacht
Cine sunt cei 50 de party people norocoşi care vor apărea în următorul videoclip DeMoga Music!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
globuri-aur-castigatori-2018
Surprize la Globurile de Aur 2018! Ei sunt marii câştigători

Marii favoriţi la cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur au pierdut în faţa altor două producţii, care au luat fiecare patru premii.

andra-cantare-profm
Andra a cântat în lacrimi piesa 'Nu doar de ziua mea'! "Mă sfâşie, nu înţeleg de ce se postează aşa ceva"

Andra şi Voltaj au venit la Dimineaţa BLANĂ unde au cântat piesa "Nu doar de ziua mea". Mesajul piesei a făcut-o pe Andra să interpreteze melodia cu lacrimi în ochi. Andra a dezvăluit de ce izbucneşte în plâns la acest cântec.

voltaj & andra
Voltaj a lansat alături de Andra piesa "Nu doar de ziua mea" | VIDEO

În prag de sărbători, Voltaj şi Andra au lansat o poveste emoţionantă, al cărei deznodământ, fericit sau nu, depinde doar de noi - "Nu doar de ziua mea".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...