Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Vlăduța Lupău, imagini rare din vacanța din Mexic. Artista s-a fotografiat în ipostaze tandre cu soțul ei: ”Trebuie să înrămezi pozele astea!”

Vladuta Lupău
Vlăduța Lupău, surprinsă în ipostaze tandre alături de soțul ei, în Mexic

Vlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică populară care cucerește topurile cu piesele ei, s-a bucurat de o vacanță în Mexic, alături de soțul ei, Adi Rus, iar acum a fost protagonista unei ședințe foto inedite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De curând, artista a făcut publice imagini în care apare în ipostaze tandre alături de soțul ei, iar fanii au fost, fără doar și poate impresionați.

Citește și: Valentina Pelinel, apariție răvăşitoare. Fotomodelul a adoptat un look oriental și a părut o indiancă veritabilă

”Trebuie să înrămezi pozele astea!”, ”Sunteți minunați!”, ”Secvență pură de iubire!”, ”Se pare că ați avut multe momente frumoase în vacanță.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiilor ce au depășit 40.000 de aprecieri.

Vlăduța Lupău a fost infectată cu noul coronavirus

Anul trecut, la începutul lunii decembrie, artista a fost infectată cu noul coronavirus. Chiar ea a făcut anunțul, prin intermediul contului personal de socializare.

Citește și: Rita Ora, într-o rochie neagră, cu decupaje extravagante. Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale: ”Doamne, ce bine arăți!”

”Dragii mei... vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care au contractat acest virus având forme ușoare, care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul, voi sta în izolare. Cu siguranță, întrebarea voastră, la fel ca și a mea, este «De unde am contractat virusul?»... nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală să vă faceți testul cât mai rapid, pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine”, a anunțat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 vladuta lupau
Botez de cinci stele pentru fiul Vlăduței Lupău! Solista și soțul ei au plâns de emoție, în biserică. La petrecere le-a cântat Andra
02 vladuta lupau
Vlăduța Lupău, scrisoare emoționantă pentru fiul ei nou-născut. Ce semnificație are numele deosebit ales pentru comoara vieții ei
03 Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău nu a povestit asta până acum! Va deveni mamă de băiat, după ce a pierdut două sarcini: "E o traumă pentru orice femeie"
04 vladuta lupau
Însărcinată în cinci luni, Vlăduța Lupău a povestit ce boală a împiedicat-o să devină mamă mai devreme. Solista va avea un băiețel
05 Vlăduța Lupău și Adi Rus
Bucurie mare pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus! Cântăreața este însărcinată: "Te iubesc, minune!"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vlăduța Lupău
Cele mai spectaculoase imagini cu Vlăduța Lupău. Nu a pozat nicicând în așa ipostaze pline de senzualitate și eleganță

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai populare artiste ale momentului, a fost protagonista unei ședințe foto speciale. Solista de 30 de ani a mizat pe feminitate și senzualitate și s-a lăsat pozată în ipostaze în care nu am mai văzut-o.

Raluka
Raluka și-a etalat corpul perfect tonifiat într-un costum de baie cu transparențe, pe plaja din Tulum. Și Inna a purtat aceeași ținută

De trei săptămâni, Raluka are parte de o vacanță de vis într-un loc îndepărtat, printre palmieri. Pentru a se bucura de soare și de apă cristalină și caldă, solista a plecat în Tulum, Mexic, de unde și-a bucurat fanii cu cele mai HOT imagini în costum de baie.

Vladuta Lupau și soțul ei, Adi Rus
Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei. Cântăreața, în culmea fericirii: ”Nu mă așteptam deloc, a venit mai repede!

Vlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică de petrecere, a avut parte de o surpriză uriașă. Artista și soțul ei, Adi Rus, au sărbătorit doi ani de căsnicie, iar acesta i-a făcut cadou o mașină de lux, în valoare de zeci de mii de euro.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său