Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC POST MALONE - CHEMICAL

[VIDEO] LOREDANA a lansat un nou clip, LIKE A ROCKSTAR!

video-loredana-a-lansat-un-nou-clip-like-a-rockstar

Pe data de 23 septembrie Loredana a lansat cel mai nou videoclip al sau, "Like A Rockstar", in exclusivitate pe www.protv.ro.

"Like A Rockstar", primul videoclip de pe cel mai nou album al Loredanei, te introduce in stilul Nouvelle Vague, in genul celebrelor filme ale anilor '60 cu Grace Kelly sau Brigitte Bardot.

Filmat timp de doua zile de o echipa de productie din Paris, videoclipul poarta semnatura regizorului Julien Rochere, cel care interpreteaza si rolul masculin din clip.

La scurt timp dupa lansarea albumului "Sundance", Loredana a plecat la Paris, unde a filmat cel mai nou videoclip al ei.

Cadrele au fost trase pe un pod in Montmartre, in Place de la Concorde si in spatele Salii Olimpia. In plus, Loredana a colaborat cu o intreaga echipa. A tinut sa arate ca divele anilor '60.

Superba masina pe care diva o conduce in videoclip este o piesa de colectie. Autoturismul i-a dat cele mai mari batai de cap in timpul filmarilor.

Piesa face parte de pe albumul "Sundance", primul album oficial in limba engleza. Artista le transmite fanilor ca este album cu un sound revolutionar si aduce aminte de starea si energia pe care au descoperit-o fanii Loredanei, odata cu lansarea primului ei album: "Buna seara, iubite!". Enjoy.

Loredana, "Like A Rockstar":

Top citite
01 loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva
02 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
03 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
04 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena gomez
Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista

Jennifer Lopez spera să dea lovitura cu noul ei album, primul după 10 ani, "This Is Me... Now". În ciuda unei intense campanii de promovare și a unui film, chiar și ea a avut semne de întrebare, după cum a mărturisit în documentarul lansat zilele trecute.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală