Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

[VIDEO] Greeg si Onuc au fost ceruti in casatorie de catre o cantareata super hot IN DIRECT in timpul emisiunii!

video-greeg-si-onuc-au-fost-ceruti-in-casatorie-de-catre-o-cantareata-super-hot-in-direct-in-timpul-emisiunii

GreeG si Onuc se pot considera cei mai norocosi prezentatori TV dupa ce azi IN DIRECT la emisiunea de pe MTV a caror gazde sunt, LOL, au fost ceruti in casatorie de catre frumoasa Ellie White.

De cand a inceput emisiunea LOL pe MTV, GreeG si Onuc au visat intotdeauna ca poate intr-o zi una dintre invitatele lor se va indragosti de ei si le va cere macar prietenia. Azi norocul i-a lovit pe cei doi, cand Ellie White i-a cerut in casatorie... in urma unei pedepse, asa ca macar GreeG si Onuc s-au putut consola cu faptul ca timp de un minut ei au fost stapanii lumii.

Pe langa cererea in casatorie, Ellie le-a povestit baietilor si despre noul single, "Power of Love" - co-produs de Laurentiu Duta - care va fi lansat in cursul acestei saptamani, urmand ca videoclipul sa apara si el peste aproximativ doua saptamani.

Tot azi la LOL cu GreeG si Onuc a mai fost invitat si Catalin Josan, primul castigator al emisiunii Megastar, care s-a laudat ca a fost invitat sa cante la premiile MTV Italia dupa ce piesa lui, "Don't Wanna Miss You", a facut furori in Italia. Catalin a demontat si mitul conform caruia titlurile unor filme precum "Razboiul Stelelor" sau "Bodyguard" ar fi traduse in limba moldoveneasca in "Galseava pe cer" sau "Strajerul".

Baietii de la Alb Negru au ajuns si ei in studio pe finalul emisiunii si au cantat cel mai nou single al lor, "Charisma", iar Kamara a lasat cadou pentru fanii LOL palaria lui norocoasa.

Maine, de la ora 13:00, la LOL cu GreeG si Onuc vin Claudia Pavel (Cream), Hi-Q si Fly Project!

Urmareste LOL LIVE pe MTV si online aici incepand cu ora 13:00 si in reluare in fiecare zi de Luni pana Vineri de la 19:00 la 21:00 pe MTV!

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Ellie White s-a căsătorit
Ellie White s-a căsătorit religios după 16 ani de relație și doi copii. Cântăreața, fericită după eveniment: „A fost ca un vis!”
02 andrei-stefanescu-antonia-divort
Andrei Ștefănescu, primele declarații despre divorțul de frumoasa Antonia: "Cel mai bine e să rupi legătura"
03 albnegru
Băieții de la ALB NEGRU se joacă periculos cu DIANA ENACHE, fiica lui ADRIAN ENACHE
04 inna-sexy-instagram
Inna a pozat topless în New York și i-a făcut pe mulți să viseze
05 alb-negru-a-lansat-colegi-de-camera-cum-arata-cel-mai-nou-videoclip-al-trupei-video 4
Alb Negru a lansat 'Colegi de camera'. Cum arata cel mai nou videoclip al trupei - VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ellie-white-nu-vrea-sa-auda-de-bone-cand-are-de-gand-artista-sa-se-intoarca-pe-scena 1
Ellie White nu vrea sa auda de bone. Cand are de gand artista sa se intoarca pe scena

Spre deosebire de alte colege de breasla care apeleaza la bone inca din prima luna de viata a copilului lor, Ellie White refuza sa ia ajutoare pentru cresterea fiului ei, Mihai. Baietelul, care la sfarsitul lui ianuarie va implini doua luni, a avut pana acum parte doar de ingrijirea mamei lui.

ellie-white-o-mamica-fericita-bebe-doarme-bustean-noaptea 1
Ellie White, o mamica fericita! 'Bebe doarme bustean noaptea!'

Ellie White se poate considera o mamica fericita. Are un baietel frumos, sanatos si cuminte. Mihai, cel care a venit pe lume in urma cu doua saptamani, nu le da batai de cap parintilor.

ellie-white-a-parasit-maternitatea-si-a-dus-bebelusul-acasa-foto 1
Ellie White a parasit maternitatea! Si-a dus bebelusul acasa! FOTO

Ellie White a parasit azi maternitatea unde a adus pe lume, marti seara, primul ei copil. Artista a fost condusa spre casa de logidnicul si managerul ei, Doru Tinca, precum si de viitorul ei socru.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Nu e bine deloc!” Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi înrăutățit, iar experții actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc!” Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi înrăutățit, iar experții actualizează planul pentru funeralii

„Nu e bine deloc!” Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi înrăutățit, iar experții actualizează planul pentru funeralii

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
DIGI SPORT FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...