Bucuresti | 102,8FM SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA

[VIDEO] AC/DC a electrizat duminica seara Bucurestiul!

video-ac-dc-a-electrizat-duminica-seara-bucurestiul

Veteranii australieni au tunat pe ritmurile melodiei "Thunderstruck" si, cu hitul "Highway to hell", au aratat multimii uriase calea catre distractie. Cu o sonorizare impecabila si efecte speciale spectaculoase, trupa AC/DC a tinut aproape doua ore in delir publicul, peste 60.000 de persoane.

Fenomenal, excelent, incredibil! Au fost cuvintele spuse de zecile de mii de fani care i-au vazut in carne si oase pe cei de la AC/DC.

Au dansat dezlantuiti pe melodiile rockerilor si au privit ca hipnotizati efectele speciale care au incendiat spectacolul.

Scena dominata de o locomotiva de 3 tone si jumatate a explodat in focuri de artificii si a fost acoperita de o ploaie de confetti. Iar tonul nebuniei a fost dat de cantaretii australieni cu un "Buna seara, Bucuresti!"

La ora 21.00 scena parca a luat foc, iar rockerii de la AC/DC au aparut in fata multimii electrizate. De la primele acorduri, zecile de mii de spectatori s-au dezlantuit. Unii au stat mai bine de 6 ore in Piata Constitutiei pentru a-si vedea idolii in carne si oase.

In timp ce spectatorii asteptau cu sufletul la gura in fata scenei, la ora 19.30 cei de la AC/DC au pus piciorul pe pamant romanesc. De la aeroport s-au dus direct in Piata Constitutiei, unde le-au facut romanilor o noapte feerica.

A fost nebunie si de cealalta parte a gardurilor de protectie. Aici s-au strans alti fani ai formatiei AC/DC, care n-aveau insa bilet.

Numarul solo al chitaristului Angus Young a adus in delir multimea. 220 de volti au plecat din chitara lui catre fani.

Iar aplauzele spectatorilor i-au adus din nou pe scena pe veteranii rockeri. Au incins din nou atmosfera cu inca doua piese grele: "For Those about to Rock (We Salute You)" si "Highway to hell".

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea

Ștefan Bănică și-a susținut concertul anual de Crăciun la Sala Palatului și, ca de fiecare dată, le-a oferit fanilor săi cel mai frumos spectacol de sărbători. Cântărețul a avut pregătite o mulțime de surprize, una dintre ele fiind chiar soția sa, care a urcat pe scenă alături de el.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit