Bucuresti | 102,8FM DENNIS LLOYD - UNFAITHFUL

Vezi AICI The Drill LIVE pe profm.ro si mtv.ro!

vezi-aici-the-drill-live-pe-profm-ro-si-mtv-ro

ProFM Michael Jackson si MTV te cheama sa dansezi The Drill alaturi de fanii Regelui Muzicii Pop, pe 29 August, in ziua in care Michael ar fi implinit 52 de ani! In caz ca nu poti ajunge poti urmari The Drill LIVE pe profm.ro si mtv.ro!

VEZI AICI LIVE DE LA AFI PALACE, ORA 14:00

VEZI AICI LIVE DE LA ALEEA MICHAEL JACKSON, ORA 19:30

In plus ProFM.ro si Mtv.ro iti prezinta LIVE dansul celor 75 de fani din Romania care vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale lui Michael, Smooth Criminal, Dangerous si Billie Jean, si vor incheia momentul cu The Drill, un dans inedit numit asa chiar de catre Rege.

Prima transmisiune LIVE va fi din AFI Palace Cotroceni, la ora 14:00, iar cea de-a doua de la Aleea Michael Jackson din Herastrau, incepand cu ora 19:30.

Ramai pe profm.ro pentru mai multe detalii legate de transmisiunile LIVE.

Vezi aici lista locatiilor unde se va dansa The Drill!


UPDATE:

Evenimentul tribut Michael Jackson, sustinut de la ora 19:30 in Parcul Herastrau pe aleea dedicata artistului, va fii gazduit de MC Nono Semen de la ProFM si de Oana Tache de la MTV!

Te asteapta mai multi invitati speciali precum Florin de la HiQ si Laurentiu Duta, doi fani declarati ai lui Michael Jackson.

Mai mult, Sore (ex Crazy Win) si Lora (ex Wassabi) ne vor incanta cu piese celebre ale Regelui Pop, ProFM si MTV vor oferii super premii iar cei peste 100 membrii ai fan clubului Michael Jackson vor dansa "The Drill"!

Vino si tu pe Aleea Michalel Jackson din Bucuresti sa dansam impreuna The Drill, un tribut adus celui care a fost si va ramane mereu Regele Muzicii Pop.

Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
04 copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ
05 copii Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
michael jackson si mama lui (3)
Câți bani a primit mama lui Michael Jackson de la moartea starului încoace. Femeia de 93 de ani, în "război" cu unul dintre nepoți

După ce s-a aflat că fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, e într-un război juridic cu bunica lui, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor de la tatăl lui, a ieșit la lumină și câți bani a primit mama starului pop de la moartea acestuia până acum.

hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 

Fiul lui Michael Jackson, cunoscut drept Blanket sau Bigi, în vârstă de 22 de ani, se află într-un război juridic cu bunica sa, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor imobiliare. La baza disputei se află catalogul muzical al regretatului artist, care este subiectul unor negocieri legate de vânzare cu executorii succesorilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”