Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THE WEEKND - STARBOY

Vârsta e doar un număr pentru ea. Loredana Groza arată uimitor în costum de baie: „Ai un corp minunat”

Loredana Groza
Loredana Groza/ Instagram

Loredana Groza are 52 de ani, dar continuă să arate extraordinar. Artista nu se sfiește să pozeze în costum de baie sau în ținute îndrăznețe, fiind tot timpul complimentată pentru silueta sa. Recent, aceasta și-a dat gata fanii de pe rețelele de socializare postând o fotografie senzuală. 

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, simplu, de un maro închis, Loredana Groza a lăsat imaginația urmăritorilor săi de pe Instagram să zboare. Cântăreața și-a etalat abdomenul plin de pătrățele și picioarele lungi și tonifiate, în timp ce se relaxa pe o plajă din Grecia. 

Citește și: Cum a ieșit Loredana Groza la plimbare prin Mykonos. Diva de 52 de ani a reușit să-și arate și picioarele, și decolteul, și abdomenul

Artista și-a prins părul blond la spate, lăsându-și la vedere machiajul care i-a accentuat trăsăturile. De asemenea, Loredana nu a uitat nici de accesorii, asortându-și costumul de baie cu brățări argintii și un ceas elegant. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea cântăreței a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au fost uimiți de cât de bine arată aceasta și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unde au lăsat o mulțime de complimente: „Ai un corp minunat”/ „Arăți senzațional de bine”/ „La soare mă pot uita, dar la tine ba”/ „O păpușă superbă”. 

Cum se menține Loredana Groza în formă

Loredana Groza continuă să arate și să se simtă formidabil, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să se mențină în formă vedeta lor preferată. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit sincer despre ritualul său de înfrumusețare și despre stilul de viață pe care îl are și care o ajută să arate spectaculos în fiecare zi. 

Citește și: Loredana Groza, în blugi rupți și în cămașă cu un decolteu imposibil de ignorat. Artista arată ca o puștoaică la 52 de ani

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
03 loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
04 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
05 loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lavinia pîrva (2)
Lavinia Pîrva, într-un costum de baie super decupat, pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică duce dorul zilelor de vacanță

Lavinia Pîrva a umblat la sertarul cu amintiri și a scos pe Instagram o poză în costum de baie. Deși zilele acestea e prinsă cu treabă în București, soția lui Ștefan Bănică duce dorul vacanțelor exotice.

antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Antonia și Alex Velea s-au îndrăgostit de Dubai, așa că de câteva ori pe an ajung în vacanță acolo. Și zilele trecute au făcut asta, alături de cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. Pentru că vremea i-a permis, solista "a lucrat" și la bronzul ei.

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari
Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari

Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!