Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - TOTUL MEU

UTV își face buletin! De 14 ani, all about U

14 ani de UTV_640x360_2

Andra, Ruby, Dorian Popa, Lora sunt câțiva dintre artiștii care vor dezvălui cum arătau și cine erau la 14 ani, iar fanii muzicii bune care stau cu ochii pe UTV au șansa să câștige o bursă aniversară.

“Ca orice adolescent, UTV simte, la 14 ani, că toată lumea e a lui și că aventura de acum înainte se conturează mai bine. UTV va continua să exploreze, să descopere muzica bună și o va da cadou publicului, ca și până acum," a declarat Diana Galiceanu, managerul postului.

Pentru că aniversările sunt momente care ne fac să ne amintim ce tineri și frumoși eram și încă suntem, UTV face o călătorie în timp alături de VJ-ițele postului, Liza, Dana și Andreea și vedetele din lumea muzicii.

La ceas de sărbătoare, scoatem din sertar fotografii ale vedetelor pe care nu le-ați mai văzut niciodată și întrebări indiscrete din oracolul de clasa a opta. La “Meet me at 14th”, vedetele UTV, Andra, Ruby, Dorian Popa și Lora, și nu doar ei, răspund la întrebări din “caietul de amintiri”: „Cum a fost primul sărut?” sau „La ce oră trebuia să intri în casă?”.

Noaptea Târziu, Ana Baniciu și Nika au acceptat provocarea „Switch the story”, iar „Gum Challenge” testează memoria artiștilor și-i pune să recunoască în ce an au apărut câteva dintre piesele cele mai faimoase lansate din 2005 până azi. Există locuri în lume în care, de ziua ta, obiceiul este să dăruiești.

UTV va urma această tradiție și va acorda o “bursă să faci ce vrei tu” celui mai norocos dintre fanii UTV care, în luna aprilie, va prinde parola zilei și se va înscrie în concurs. Detaliile despre înscriere și regulament sunt disponibile pe www.utv.ro.

Your choice, emisiunea în care playlist-ul e făcut de mâna ta, emisiunea de IT & social media 2.0 și lecția musai de exprimare corectă adusă de Dana “Pe limba ta” sunt doar câteva dintre cele mai proaspete schimbări din grila UTV, în ultimul an.

Top citite
01 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”
02 Madonna
Madonna, imagini de suflet alături de tatăl ei, de ziua lui de naștere. Bărbatul a împlinit 93 de ani: "Nimic nu ne poate opri"
03 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
04 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
05 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

antonia si alex velea
Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, la 11 ani de relație: „Suntem în universul nostru, sunt fericită să te am!”

Antonia și Alex Velea au aniversat 11 ani de relație, iar celebra cântăreață i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

nicole cherry
Nicole Cherry, în costum de baie de ziua ei de naștere. Cum s-a afișat artista în ziua în care a împlinit 25 de ani

Nicole Cherry și-a prelungit minivacanța de 1 Decembrie și a plecat într-o călătorie în Dubai, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit azi, 5 decembrie, vârsta de 25 de ani și s-a bucurat de vreme însorită din Emiratele Arabe Unite. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere